Bestuursleden gezocht – nog één te gaan!

Dalto/Klaverblad verzekeringen zoekt bestuursleden – update 2 …

De eerste veldhelft zit er alweer bijna op. Het weer was erg wisselend en zeker na de laatste zaterdag zullen velen er niet rouwig om zijn dat we de zaal weer ingaan. Ondanks de supergezellige sfeer in ons prachtige clubgebouw, dat een dezer dagen aangekleed zal worden met vele mooie herinneringen waar menig geel-zwart hart sneller van zal gaan kloppen.

Weer twee nieuwe bestuursleden!

Na Marion Bosga die zich beschikbaar stelde voor de functie van voorzitter kwam al snel nog iemand. Georgette Oskamp wil graag de functie van secretaris invullen (voortaan zal Kees Rodenburg door het leven gaan als de man van… 😉 ) Meerdere mensen hadden aangegeven interesse te hebben in deze functie, dat vonden we wel erg fijn!

Naast Georgette en Marion vonden we Rolf Lanting (vader van Loeka uit de C2 en Stijn uit de D1) bereid zich kandidaat te stellen voor de functie van penningmeester. Rolf heeft een financiële achtergrond en voelt, net als velen met ons, dat vrijwilligers de ruggengraat van de vereniging vormen. Gaaf Rolf! We dragen Rolf, Marion en Georgette voor tijdens de ALV in november. Ronald, de huidige penningmeester zal het seizoen 17/18 afmaken waarmee Rolf ruim de tijd krijgt om zich in te werken. Dank je wel Ronald!

Nog één te gaan!

Daarmee hebben we nu drie van de vier vacatures ingevuld. Nog eentje te gaan. Misschien wel de belangrijkste in onze vereniging, korfbalzaken. Binnen de portefeuille van korfbalzaken is de afgelopen jaren veel gebeurd. Op bestuursniveau zijn de functies breedte korfbal en top korfbal geïntegreerd tot één functie, waarbij onder ander arbitrage is overgedragen naar een ander bestuurslid. Boven de drie technische commissies is een beleidslaag gecreëerd om betere afstemming en meer lijn te bereiken tussen de teams, over onder andere invallers, trainings- en speeltijden, opleidingsaanpak en trainersbegeleiding. Ook valt in de portefeuille korfbalzaken natuurlijk de ambitie om op het hoogste niveau terug te keren en hebben we internationale plannen.

Kortom, we zoeken iemand met een strategische blik, korfbalervaring en een ondernemende houding.

Meer weten?

Heb je interesse of wil je eerst meer weten over bijvoorbeeld inhoud en tijdsinvestering? Neem gerust contact op met Carla en Paul. Ben en Ronald zijn uiteraard ook beschikbaar voor vragen.

Een bestuursfunctie is een enorm leerzame ervaring die je ook in je werk goed kunt gebruiken! Lijkt het je leuk en wil je hierover in gesprek? Benader ons!

Namens het bestuur,
Paul van de Griendt
voorzitter