Clinic van selectie voor de D1

Ik had met de grote clubactie een clinic van de selectie gewonnen. Deze clinic vond plaats op woensdag 28 juni 2017.

We kregen de clinic van René en Dico. Als beginspel deden we sliter.io, dat is een spel waarbij je een slang bent en dan allemaal bolletjes moet opeten om groter te worden. Het doel is om zoveel mogelijk bolletjes te pakken en dus het langste te worden. Wij deden hetzelfde. We hadden twee teams van vijf en er lagen overal pionnen. Die pionnen moesten wij dan oppakken, maar dat was niet zo makkelijk als je nu denkt. De voorste, die de pionnen moest oppakken, waren geblinddoekt en alleen de achterste mocht zeggen waar hij/zij naartoe moest lopen. Dat was aardig moeilijk, maar wel héél leuk!

Het 2e spel dat we deden was tikkertje, maar niet gewoon tikkertje. We deden tikkertje met pionnen. Als je bij een pion stond dan was je vrij en als er dan iemand bij kwam moest jij weg. Dat was ook leuk.

Als 3e spel deden we boter kaas en eieren. We moesten een aantal opdrachten doen en als we dat volbrachten dan mochten we een pion van onze kleur in het veld leggen. En dan wie als eerste 3 op een rij had.

Daarna mochten we aanvallen of verdedigen tegen Dico en René. Dat was heel erg leuk!!

Op het laatste hadden we een weddenschap. Alle kinderen tegen Dico en René; als de kinderen wonnen werden zij getrakteerd op een ijsje en als Dico en René wonnen dan moesten de kinderen hen trakteren.

Uiteindelijk hadden Dico en René gewonnen en moesten wij hen trakteren. Eigenlijk heeft Robin ons allemaal getrakteerd op een raketje en daar hebben we erg van genoten.

Ik vond de clinic heel leuk en ik denk (weet) dat de rest het ook heel leuk vond!!

Bedankt Dico en René voor deze leuke clinic!

Nienke