Halve finale veld Dalto A1

De spelers:
Marnix, Maarten, Floris, Wouter, Esther, Hieke, Sietske en Ilona.

20010609-Halve finale veld Dalto A1

KVS liep gemakkelijk uit. Na drie minuten stond het 0-3. Bij 3-6 achter kregen wij een stip mee. Maarten nam ‘m maar de treffer werd afgekeurd. De scheid zag er, als enige, lopen in voordat de bal los was. Na die afgekeurde stip ging KVS door naar 3-9. Het publiek was er even stil van, maar kreeg weer een beetje hoop toen het bij rust ‘nog maar’ vier punten waren (7-11). Vier punten achter stond het tegen concurrent PKC immers ook!
In het eerste kwartier van de tweede helft scoorden alleen de vrouwen bij Dalto. Driemaal Sietske en tweemaal Hieke (12-13). Ilona zorgde vijf minuten voor tijd voor de gelijkmaker (16-16). Daarna werd om en om gescoord. In de laatste minuut maakte KVS 17-18 en vierde feest. Te vroeg. Floris kreeg nog een stip mee. Wouter bleef cool en scoorde.

We gaan verlengen. Of dat leuk is? Vast wel, vraag maar na bij de spelers.
Maarten, die in de vierde minuut van de verlenging nog een stip miste, gooide er vier minuten later toch eentje in. Voor het eerst stonden we voor (19-18). Direct na de wissel kwamen we toch weer achter (19-20). Sietske wachtte daarna tot de laatste minuut voordat ze de gelijkmaker maakte (20-20). We gaan stippen nemen.