• Kangoeroe Klup

Kangoeroe Klup

Kangoeroe-Klup

De Kangoeroe Klup is een initiatief vanuit het Koninklijke Nederlands Korfbalverbond en is bedoeld voor de jongste jeugd (vanaf 3 jaar). Voor deze kinderen is het zo mogelijk om spelenderwijs kennis te maken met (bal)sporten. Het is belangrijk dat kinderen van jongs af aan ervaren hoe leuk sporten is. Daarnaast is sporten ook nog eens gezond voor de groei van lichaam en geest.

Alle kinderen en hun ouders (van 3 t/m 6 jaar) zijn iedere zaterdag (uitgezonderd de schoolvakanties) van 10.00 uur tot 11.00 uur van harte welkom bij de Kangoeroe Klup van Dalto.

In het voor- en najaar is dat buiten op sportpark de Woerd, de Woerd 1, 3972 KD Driebergen. Tijdens de zaalperiode (eind oktober t/m maart) vindt de Kangoeroe Klup plaats in sporthal Hoenderdaal, Hoendersteeg 7, 3972 NA Driebergen.

De eerste drie ochtenden kan uw kind gratis meedoen om te kijken of het wil blijven meesporten. Na drie keer kunt u uw kind aanmelden als lid. Klik op onderstaande links voor de contributiebedragen en voor het aanmeldformulier.

Pagina contributiebedragen.
Aanmeldformulier

Bekijk ook eens de foto’s van de start van de Kangoeroe Klup in ons Fotoboek.

Onderstaand de flyer die bij de start van de Kangoeroe Klup is verspreid in Driebergen.

Flyer_Dalto_Kangoeroeklup_2015-site

Nieuws van de Kangoeroe Klup

Hieronder vind je het laatste nieuws van de Kangoeroe Klup.

Sint bij Dalto
/door

Sint bij Dalto

Foto's en een verslag van het bezoek van Sinterklaas aan Dalto.
Dalto Kangoeroe Klup
/door

Kangoeroe Instuif

Het was leuk, zaterdagmorgen bij de Kangoeroe Instuif! Video toegevoegd.

Contact

De Kangoeroe Klup wordt begeleid door een groep enthousiaste leden van onze vereniging. Met vragen kunt u contact opnemen met Michelle van den Tempel (michellevdt@hotmail.com).

Team Kangoeroe Klup

Op de foto van links naar rechts: Michelle, Mart, Eva, Fabiënne, Joost en Bente.

Foto’s