Grote Clubactie 2017 – update

Rene Siedsma Dalto-ambassadeur

Al twintig loten verkocht en ingeleverd?

Op de Dalto-fandag krijg je persoonlijk je kaartje van onze ambassadeur Rene Siedsma voor Bobbejaanland, Schiphol behind te scenes en Madame Tussaud. Loten kunnen nog ingeleverd worden tot en met zaterdag 4 november. Ook dan kan je de kaart nog krijgen. De doos om je loten in te stoppen staat vanaf zaterdag 21 oktober, bij de wedstrijden in Hoenderdaal.

Inleveren kan ook op de Grutto 23 bij Ellen Ferwerda. Wij zijn blij met alle loten, dus vergeet niet je boekje in te leveren. Lukte het niet dit jaar, toch je boekje inleveren alsjeblieft.

Succes, Maike Bonthuis, Ellen Ferwerda en Moniek Noordermeer


11 oktober 2017

Wij zijn goed op weg!

Anouk en Rene, ambassadeurs Dalto GCA

Er zijn 200 loten binnen en wij hebben er nog 800 te gaan. Wie heeft zijn boekje vol? Kom het inleveren in de kantine. Wie gaat er voor een dagje meelopen met de selectie of welk team gaat er voor de dropping?

Allemaal lekker gaan verkopen in de herfstvakantie dan kunnen wij op de Daltofandag kijken hoe vol de doos is.

Extra boekjes via Ellen Ferwerda (Grutto 23 of 06-45923630) of Maike Bonthuis 06-10406996


17 september 2017

De eerste winnaar is bekend!

Lonneke Geheniau leverde gisteren als eerste een vol boekje in, samen met haar teamgenoten van de D1, Tess, Floor, Jesper en Dennis. Goed gedaan en een lekkere slagroomtaart als beloning werd uitgereikt door GCA-abassadeurs Anouk en Rene.

Een krap uur na Lonneke leverde Daniel Westeneng uit de E3 zijn boekje in. Net te laat voor de taart, maar toch heel knap gedaan Daniel!

Een mooi uitgangspunt voor de andere prijzen die bij Dalto nog te verdienen zijn voor de lotenverkopers. Want zowel Lonneke als Daniel gaan door met verkopen met een volgend lotenboekje.

Zet ‘m op!


7 september 2017

Anouk en Rene, ambassadeurs Dalto GCA

Rene en Anouk, ambassadeurs van de Grote Clubactie bij Dalto

Beste Daltoleden en Dalto-ouders,

Volgende week zaterdag 16 september dan is het zover. Dan gaat onze Daltojeugd de Grote Clubactie lopen. Yeah!!! De opbrengst is voor iets nieuw voor jullie. Hierover meer binnenkort op de site. Natuurlijk gaan wij allemaal een lot kopen.

Deze dagen krijgen alle jeugdleden de loten en de informatie mee naar huis. Uiterlijk zaterdag 4 november moet alles ingeleverd zijn in de doos in de kantine of later bij Hoenderdaal. Er zijn allerlei leuke prijzen te winnen voor de beste verkopers. Wie het eerste een vol boekje inlevert krijgt een taart. Lees rustig de informatie door en succes volgende week zaterdag 16 september.

Succes namens de Grote Clubactiecommissie Maike Bonthuis, Ellen Ferwerda, Moniek Noordermeer.

En natuurlijk namens de ambassadeurs van de Grote Clubactie voor Dalto: Anouk Wezendonk en Rene Siedsma

Informatiebrief Grote Clubactie Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Grote Clubactie van Start