Malou Kop Jansen trainer/coach Dalto/Zhimble 3

We zijn blij te kunnen melden dat we een enthousiaste en kundige trainer/coach voor Dalto 3 hebben kunnen aanstellen. In augustus start het jonge en talentvolle derde team onder leiding van de 29-jarige Malou Kop Jansen. Malou was als speelster actief bij DKOD, later kwam ze uit voor Oost Arnhem. De afgelopen twee seizoenen was ze verantwoordelijk voor het reserveteam van Noviomagum, recent slaagde ze voor KT4, de hoogste korfbaltrainersopleiding.

Malou Kop Jansen

Dalto 3 speelt op het veld in de reserve hoofdklasse, in de zaal speelt het team een niveau lager. Na een lastig seizoen, vooral vanwege de vele blessures en het vrouwentekort, is de tweede selectie voor volgend seizoen in elk geval op papier duidelijk sterker. Op vrijdagavond 30 juni kan de tweede selectie kennismaken met Malou en de andere stafleden. Op dit moment vinden gesprekken plaats met kandidaten voor een technische functie bij de tweede selectie, waaruit Dalto 3 en Dalto 5 gevormd zullen worden.

De technische commissie is content met de komst van Malou. Nieuw is dat de trainer/coach van 3 nadrukkelijk zal optrekken met de trainers van de eerste selectie. Zo willen we Dalto 3 dichter bij 1 en 2 brengen. Nieuw is ook dat Dalto 3 en 5 meer samen gaan optrekken. De eerste trainingsavond, dat zal op dinsdag zijn, is er zo gelegenheid om met thematrainingen te werken.

Henry