Nieuwe shirts – een update

Nieuwe shirts? Een update namens het bestuur en Erima

Tijdens de algemene ledenvergadering van afgelopen juli was het al aangekondigd: we krijgen nieuwe Dalto-shirts. We hebben voor de komende vier jaar mooie nieuwe afspraken kunnen maken met Van den Berg Sport 2000 en ERIMA voor nieuwe clubkleding. Een hele nieuwe lijn, die past in het huidige tijdsbeeld. De broeken/rokjes, pakken en kousen zullen binnenkort verkrijgbaar zijn bij Van den Berg Sport 2000. De shirts gaan we als vereniging centraal organiseren. Elk spelend lid krijgt – als onderdeel van het lidmaatschap – een wedstrijdshirt van de vereniging.

Afgelopen periode is vooral Peter Tiemersma druk bezig geweest met de inventarisatie van de aantallen en maten voor het nieuwe Daltoshirt. Inmiddels hebben (bijna) alle spelende leden dit doorgegeven. Op basis hiervan hebben wij de bestelling voorbereid. Bedoeling was om alles te presenteren en uit te leveren tijdens de Fandag op 21 oktober. Helaas heeft ERIMA een grote voorraad shirts uit de Club 1900 2.0 moeten afkeuren. Deze shirts voldeden niet aan de hoge kwaliteitsnorm die ERIMA hanteert. Dit is dan ook de reden dat met name de kinder- en herenmaten later worden geleverd. We hebben met ERIMA en Van den Berg gekeken op welke termijn alles verkrijgbaar is. Overige kleding kan eerder worden uitgeleverd.

Het streven is om de gehele vereniging op 1 december in de nieuwe kleding te laten lopen. Dit is de uiterste datum. Vooralsnog gaat Erima ervan uit dat ze eerder uit kunnen leveren. Zijn er teams die een acuut probleem hebben, wil Erima daar een passende oplossing voor bieden, bijvoorbeeld in de vorm van een tijdelijk shirt. Zijn er problemen? Meld je dan bij Ben Mansvelder via sponsoring@dalto.nl.

Dit bericht zal door Erima en Dalto ook worden verspreid onder de teams die een kledingsponsor hebben.

Sportieve groet,
Ben Mansvelder en Joris Driessen
Dalto/ Klaverblad Verzekeringen en Erima Nederland


20 augustus 2017

Iintroductie Daltoshirts 2017

De vereniging gaat in het nieuwe seizoen in shirtkleding van Erima spelen. Alle spelende leden krijgen vanuit de vereniging een nieuw shirt (in bruikleen).

Om iedereen van een nieuw shirt te voorzien, vergt enige organisatie. Iedereen moet een shirt in de juiste maat krijgen. Er hangt “paskleding” in het clubhuis (laatste kleedkamer aan de linkerkant). Inmiddels hebben veel spelende leden al een nieuw shirt gepast. Mocht je nog niet in de gelegenheid zijn geweest, neem dan even contact op met jouw trainer-coach of met Peter Tiemersma, zodat binnenkort de shirts besteld kunnen worden.

Het verzoek aan de trainers/coaches is om hierover contact op te nemen met Peter Tiemersma (06-34948128 of per mail ptiemersma@hotmail.com) en eventueel ouders om een tijdstip voor kleding passen af te spreken.

Ik ben regelmatig op het sportveld aanwezig, dan is er ook gelegenheid om shirts te passen.

Peter Tiemersma
Sponsorcommissie

Daltoshirts 2017