Schoolouder Korfbaltoernooi

De eerste teams hebben zich al aangemeld!

Beste ouders!

Na een succesvol schoolkorfbaltoernooi en een jaarlijks terugkerend schoolvadervoetbaltoernooi is het idee ontstaan om ook een korfbaltoernooi voor ouders te organiseren. Twee ouders en een leerkracht hebben korfbalvereniging Dalto bereid gevonden medewerking te verlenen.

GEVRAAGD

Wij zijn dus op zoek naar enthousiaste, gezellige en vriendelijke ouders die het leuk vinden om één avond in competitieverband wedstrijden te spelen. Je kunt een team inschrijven met ca. 10 spelers (8 in het veld, 2 op de reservebank). Een team bestaat uit minimaal vijf mannen en vijf vrouwen. Dat is inclusief twee wisselspelers. Je mag meer dan één team inschrijven. Ervaring of korfbal-skills zijn niet nodig.

GEBODEN

Een sportieve, leuke avond waarbij je als ouder een keer niet langs, maar in het veld staat. Onder luide aanmoediging van onze kinderen uiteraard! Eeuwige roem voor deelname aan het 1ste korfbaltoernooi voor ouders in Driebergen staat op het spel.

WAAR en WANNEER

Het toernooi wordt gehouden bij korfbalvereniging Dalto op sportpark de Woerd 1 in Driebergen. Het toernooi vindt plaats op dinsdagavond 19 september 2017 van 19:00 – ca. 21:00 uur.

INSCHRIJVEN

Aarzel niet en schrijf je per team in op onderstaand mailadres onder vermelding van naam en school: manon.ruijter@gmail.com. Graag ook contactpersoon met telefoonnummer vermelden bij aanmelding, zodat we jullie van verdere informatie kunnen voorzien. De uiterste datum voor inschrijving is vrijdag 8 september.

We weten natuurlijk niet of andere ouders en scholen ons enthousiasme delen. Bij onvoldoende inschrijvingen wordt het toernooi afgelast. Wij hopen echter dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij en we vóór de zomervakantie al kunnen melden dat het toernooi door zal gaan vanwege de enorme hoeveelheid inschrijvingen! Neem gerust contact op met een van de onderstaande personen als je nog vragen hebt of een bijdrage wilt leveren aan de organisatie.

Met sportieve groet,

Manon Ruijter (manon.ruijter@gmail.com)

Nadja de Goede (nadja@frankdegoede.com)

Cisca Maatje (ciscamaatje@gmail.com)

Elmer Groot Hulze (egroothulze@dekringdriebergen.nl)

Schoolouder Korfbaltoernooi