• Sponsorinformatie

Sponsorinformatie

Met ruim 400 leden is Dalto één van de grootste korfbalverenigingen in de regio Utrecht. Zowel het 1e als 2e team van Dalto spelen op het hoogste niveau in Nederland. Ook in onze jeugd treden in alle leeftijdscategorieën jeugdteams aan op het hoogste niveau.

De wedstrijden van ons 1e team worden gespeeld onder grote publieke belangstelling. Er komt veel publiek en de vereniging krijgt veel aandacht in de lokale, provinciale en zelfs landelijke media. Nieuwsberichten in de Nieuwsbode, Stichtse Courant als ook in het Algemeen Dagblad zijn een bijna wekelijks terugkerend ritueel. Op RTV Utrecht worden geregeld wedstrijdsamenvattingen van Dalto uitgezonden. En ook de NOS is bij ons geen onbekende.

Onze sponsoren vormen belangrijke pilaren onder ons succes. Wij zijn dan ook zeer content met onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen en al onze andere sponsoren.

Klaverblad Verzekeringen

Doel sponsorbeleid

Het doel van het sponsorbeleid van Dalto is het financieren van het spelen van zowel Top- als ook breedtekorfbal.

Naast kantine-inkomsten en contributie zijn de inkomsten vanuit sponsoring een belangrijke levensader voor de vereniging.

Wel kijken we altijd naar een passende manier van sponsoring, welke uitmondt in een win-win voor zowel de sponsor als ook de gesponsorde. Slogan die het sponsorbeleid samenvat is dan ook: “doen waar je goed in bent!”

Soorten sponsors

Onderstaand vindt u de verschillende categorieën sponsors.
De website krijgt gemiddeld 1.000 bezoekers per dag tijdens het korfbalseizoen, met uitschieters naar 2.800 bezoekers.

Graag komen wij met u in contact.
Voor vragen kunt u terecht bij Peter van den Berg (mail: peterenmargret@hotmail.com; telefoon: 06 – 25 00 82 70).

Sponsorhuis Dalto

Printversie sponsormogelijkheden.

Richtlijnen

Wij hanteren de volgende richtlijnen:

  • Bij een sponsorovereenkomst met een reguliere sponsor wordt altijd een geldbedrag betaald door de sponsor aan Dalto, op basis van het sponsorhuis.
  • Alleen bij leveranciers, d.w.z. bedrijven die producten en diensten leveren aan Dalto, kan een uitzondering gemaakt worden op de regel dat er geld betaald moet worden. De sponsorcommissie, en op verzoek van de sponsorcommissie het bestuur, neemt beslissingen over uitzonderingen.
  • Sponsoruitingen (inclusief het beschikbaar stellen van kleding) als tegenprestatie voor vrijwilligerswerk, zijn niet toegestaan.

Contact

Wilt u profiteren van het bereik en het succes van Dalto of wilt u de club een warm hart toedragen? Wij houden ons graag aanbevolen om u als sponsor bij onze vereniging te mogen verwelkomen!

Sponsoring algemeen

ben-mansvelder-sponsoring-dalto

Ben Mansvelder

Telefoon: 06 – 12 45 07 27
Mail: sponsoring@dalto.nl


Businessclub

Steven van Raffe

Steven van Raffe

Telefoon: 06 – 15 26 03 45
Mail: businessclub@dalto.nl


Bordsponsoring en sponsoring wedstrijdballen

Peter van den Berg

Telefoon: 06 – 25 00 82 70
Mail: peterenmargret@hotmail.com


Vrienden van Dalto en Vriendenloterij


Peter Tiemersma

Telefoon: 06 – 34 94 81 28
Mail: ptiemersma@hotmail.com


Even-Voorstellen-Daltosite

• De Sponsorcommissie stelt zich voor

Onze hoofdsponsor