Toernooien

Toernooi-informatie

Het is natuurlijk altijd leuk om met elkaar een weekend weg te gaan of om met een of enkele teams deel te nemen aan toernooien. Hierbij is het belangrijk om te weten wie welke verantwoordelijkheid heeft en wat de regels zijn. Ongelukken kunnen natuurlijk altijd gebeuren. Het is onmogelijk om alle risico’s uit te sluiten. Door goede afspraken (en de naleving daarvan), kunnen we veel problemen voorkomen.

In geval van een juridische toetsing van een ongeluk, zal een rechter altijd afwegen of ‘in redelijkheid alles is gedaan’ om een ongeval te voorkomen. Bij het maken van afspraken moeten we dat dus voor ogen houden. Graag vragen we jullie aandacht voor het document “Regels korfbalweekend“.

Alleen door kennis te nemen van de regels en door deze te onderschrijven of door ze door je ouders te laten onderschrijven, kunnen leden van c.k.v. Dalto/BNApp.nl deelnemen aan een korfbalweekend.

Aanmelden?
Meld je je aan voor een toernooi, geef dit dan ook even door aan het bestuur zodat zij weten wie Dalto waar vertegenwoordigt (secretaris@dalto.nl).

Vragen of opmerkingen? Informeer bij een van de bestuursleden.

Aangemelde toernooien

Hieronder een overzicht van de bij ons bekende toernooien. Denk aan de sluitingstermijnen voor inschrijving.

22-23 juni ELAR-Beachtoernooi Het Bosch

Voor E-jeugd t/m senioren.

Lees hier alle info.

23 juni Beachkorfbal Fluks Noordwijk

Beachkorfbal op het strand van Noordwijk.

Deelname voor C-jeugd tot en met Recreanten.

Op zaterdag 23 juni zal op het Noordwijkse strand het Fluks Beachkorfbal 2018 plaatsvinden. Het toernooi is ieder jaar weer een gezellige afsluiting van het korfbalseizoen. Graag nodigen wij jullie dan ook uit om deel te nemen als speler of scheidsrechter.

Het toernooi zal om 10.30 uur aanvangen en om ongeveer 16.30 uur afgelopen zijn. Evenals vorige jaren is het mogelijk om na afloop van het toernooi deel te nemen aan de gezellige barbecue met aansluitend een spetterende Party. Kom je van ver en wil je deelnemen aan het toernooi en het aansluitende feest? Dan is het mogelijk de nacht na het toernooi door te brengen op het korfbalveld van Fluks. Als je je eigen tent meeneemt, kun je overnachten en krijg je zondagochtend een lekker ontbijtbuffet voorgeschoteld.

Wil je met een of meerdere teams meedoen? Bezoek dan www.beachkorfbal.eu. Op deze website vind alle informatie en kan je je online aanmelden voor het toernooi. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Mocht je nog vragen hebben omtrent het toernooi schroom dan niet ze te stellen! Dit kan het gemakkelijkst door te mailen naar onderstaand adres. De kosten voor deelname aan deze dag zijn als volgt:

– Toernooi per team € 20,00
– Barbecue (normaal, vegetarisch of glutenvrij) per persoon € 10,00
– Overnachting incl. ontbijtbuffet per persoon € 10,00

Natuurlijk kan de dag niet slagen zonder de hulp van scheidsrechters! We zijn daarom op zoek naar scheidsrechters die het leuk vinden om, verspreid over de dag 7 á 8 wedstrijden te fluiten. Als tegenprestatie ben je de hele dag welkom bij de scheidsrechterstent met een gratis lunch, koffie, frisdrank en een barbecue kaartje! Ook scheidsrechters kunnen zich via de website aanmelden.

23 juni Schutterstoernooi kv Rigtersbleek, Enschede

Als je op 23 juni 2018 16 jaar of ouder bent dan mag je deelnemen aan ons toernooi. Heb je dan die leeftijd nog niet bereikt, zul je helaas nog een (paar) jaar moeten wachten.

De wedstrijden worden gespeeld in koppels van twee, die zich op www.schutterstoernooi.nl in kunnen schrijven.

Deelname aan het toernooi kost € 5,- per persoon. Op onze website is ook te zien welke koppels zich al hebben ingeschreven en van welke verenigingen deze koppels zijn.

30 juni Mix-vogels toernooi Weidevogels,

Aanmelden uiterlijk 23 juni

Op zaterdag 30 juni presenteert Weidevogels het ‘Mix-vogels’ toernooi. Daar kan iedereen een mooi slot van het seizoen tegemoet zien. Familie, vrienden en (top)korfballers van alle verenigingen zijn welkom.

We gaan vanaf een uur of 13.00 uur spelen in drie poules: een familiepoule, een bierpoule en een prestatiepoule. En dat in teams van vier spelers waar uiteraard onbeperkt gewisseld mag worden. Per veld zullen er twee korven komen te staan en in deze vorm zullen er wedstrijdjes gespeeld worden. Rond 12:15 zien we jullie graag fris en fruitig om je voor deze dag aan te melden.

Aanmeldformulier

7 juli Beach Event Nikantes Hoogvliet

E- tot en met senioren

Vanaf heden kunnen korfbalverenigingen, maar ook oud-korfballers, vriendenteams etc zich aanmelden voor het Fortuin Tuinen Beach Event dat korfbalvereniging Nikantes uit Hoogvliet organiseert op zaterdag 07-07-2018 op het sportcomplex op de Botreep. Wij kunnen acht Beachkorfbalvelden uitleggen.

Maak 1 of meerdere teams en geef je op via het online inschrijfformulier.

In de ochtend is er plaats voor 55 jeugdteams (B t/m E) en in de middag is er plaats voor 55 senioren en A teams. Het is de bedoeling er een leuk spektakel van te maken met een Festival uitstraling! We sluiten af met een Barbecue en er is ook een feestavond met live muziek en de mogelijkheid om met een eigen meegebracht tentje te blijven slapen. Zondagochtend is er ook nog een lekker ontbijtje ter afsluiting.

Wees er dus snel bij. Vol=Vol.

Enrico Stout
Secretaris kv Nikantes
06-10747638

25 augustus, Velocitas-toernooi Leiderdorp

Voor senioren en junioren.

Aanmelden kan tot 15 mei.

Meer info.

31 augustus Leonidas Trainingsweekeind

Opgeven voor 1 juli.

Informatie vind je op Leonidastoernooi.

Of bekijk de flyer.

1 september Leonidas Jeugdtoernooi

Opgeven voor 1 juli

Informatie vind je op Leonidas Series.

Of bekijk de flyer.

1 september Ritola Jeugdtoernooi Zuidlaren

Inschrijven uiterlijk 20 juni.

Het Ritola jeugdtoernooi vindt plaats op zaterdag 1 september 2018.
Dit is een week voor de start van de veldcompetitie.

Het toernooi is bedoeld voor jeugdteams uit zowel het wedstrijd- als het breedtekorfbal. U kunt daarbij het niveau van het team aangeven. We vragen een kleine bijdrage van € 2,- per aangemeld team en een borg van € 30,- per vereniging. Verder vragen wij ook om per twee aangemelde teams van een vereniging, één scheidsrechter mee te nemen!

Alleen als 1 september alle aangemelde teams aanwezig zijn, kunt u de € 30,- borg terug-ontvangen.

het opgave formulier voor 20 juni aan ons retourneren en uw bijdrage overmaken t.n.v. Ritola Korfbal bankrekening nummer: NL05RABO0376073039 te Zuidlaren o.v.v. Ritola jeugdtoernooi.

Zijn er verenigingen die van ver komen, die willen overnachten? Jullie zijn van harte welkom en er zijn voldoende campings in ons mooie dorp Zuidlaren. Eventueel is het ook nog mogelijk om met uw tentjes op ons eigen terrein te overnachten.

Meer informatie volgt na inschrijving.

U kunt ook altijd kijken op www.ritola.nl voor het laatste nieuws.

De toernooicommissie,
Bert Vedder (06-48770656)

Inschrijfformulier

1 september HKV Jeugdtoernooi

Aanmelden voor 15 mei 2018.

Het toernooi wordt georganiseerd voor de A- t/m F-jeugd en vindt plaats op zaterdag 1 september op het veld van HKV/Ons Eibernest in Den Haag.

Kijk hier voor alle informatie.