Toernooien

Toernooi-informatie

Het is natuurlijk altijd leuk om met elkaar een weekend weg te gaan of om met een of enkele teams deel te nemen aan toernooien. Hierbij is het belangrijk om te weten wie welke verantwoordelijkheid heeft en wat de regels zijn. Ongelukken kunnen natuurlijk altijd gebeuren. Het is onmogelijk om alle risico’s uit te sluiten. Door goede afspraken (en de naleving daarvan), kunnen we veel problemen voorkomen.

In geval van een juridische toetsing van een ongeluk, zal een rechter altijd afwegen of ‘in redelijkheid alles is gedaan’ om een ongeval te voorkomen. Bij het maken van afspraken moeten we dat dus voor ogen houden. Graag vragen we jullie aandacht voor het document “Regels korfbalweekend“.

Alleen door kennis te nemen van de regels en door deze te onderschrijven of door ze door je ouders te laten onderschrijven, kunnen leden van c.k.v. Dalto/BNApp.nl deelnemen aan een korfbalweekend.

Aanmelden?
Meld je je aan voor een toernooi, geef dit dan ook even door aan het bestuur zodat zij weten wie Dalto waar vertegenwoordigt (secretaris@dalto.nl).

Vragen of opmerkingen? Informeer bij een van de bestuursleden.

Overzicht toernooien

Hieronder een overzicht van de bij ons bekende toernooien. Denk aan de sluitingstermijnen voor inschrijving.

12 augustus 2017 - NK Beach Scheveningen

NK Beachkorfbal op 12 augustus in het The Hague Beach Stadium te Scheveningen

De teams die eerste klasse of hoger spelen hoeven geen voorronde toernooien te spelen en kunnen zich direct inschrijven via korfbal.nl/inschrijven.

Afgelopen jaar was het maximale aantal van 100 teams binnen no time vol, het is dus een zeer succesvol evenement en zoals het er nu uit ziet moeten we het aantal deelnemers weer op 100 teams maximaliseren. Als de vergunning meewerkt hebben we nog wat speling.

Voor vragen kunnen jullie mailen naar beachkorfbal@knkv.nl.