Aftermovie Pupillennacht 2019!

De pupillennacht 2019, wat was het gaaf!

Heel veel kinderen waren aanwezig bij de nacht die volledig in het thema stond van ‘Ik hou van Holland’. Omdat er ontzettend veel gebeurt tijdens de pupillennacht, is het leuker om het te laten zien dan om het te vertellen. Daarom hebben we een aftermovie gemaakt.

Wij vonden het ontzettend leuk en we hebben heel veel blije kinderen gezien, dus volgend jaar komt zeker de volgende editie!

Groetjes,

De Jeugdcommissie


Dalto-pupillennacht 2019

Beste D, E, F, Kangoeroes en Speciaal korfbal!

Zaterdagavond 15 juni is het weer zover: De pupillennacht gaat weer van start! Dat betekent heel veel plezier, heel veel gezelligheid, superleuke spelletjes en toch stiekem wel heel lang opblijven.

We gaan er met zijn allen een geweldige avond van maken, dus neem al je Daltovriendjes en Daltovriendinnetjes mee naar het Daltoclubhuis op zaterdag 15 juni om 19:00 uur. Wat we precies gaan doen blijft nog even geheim, maar de volgende ochtend als jullie om 12:00 weer naar huis gaan, hebben jullie een hoop mooie verhalen om mee te nemen naar school op maandag.

Neem je hele team mee en meld je zo snel mogelijk aan voor de pupillennacht, via onderstaand formulier. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 juni.

– Thema: Ik hou van Holland
– Begin: Zaterdag 15 juni 19:00 uur
– Eind: Zondag 16 juni 12:00 uur
– Kosten: €2,50 per persoon, contant te betalen bij aanvang

Meenemen: Slaapzak (+kussen), matje, toiletspullen (+eventuele medicatie), schone kleding, zwembroek en je mooiste Hollandse outfit!

Aanmelden Pupillennacht 2019

  • Formulier in te vullen door de ouders/verzorgers van de deelnemer.
  • Geef een telefoonnummer op van de contactpersoon, zodat wij u tijdens de pupillennacht kunnen bereiken.
  • Vul 'geen' in, indien niet van toepassing.
  • Zijn alle velden met een * ingevuld, klik dan op de knop Aanmelden. Op de plaats van dit aanmeldformulier komt dan de tekst dat het formulier is verzonden.