Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Anke & Marleen, tc-duo

In juni werd aangekondigd dat ik bestuurslid werd voor Dalto, met als portefeuille Technische Zaken. Echter in de TC is op dit moment in zo’n grote mate sprake van onderbezetting dat ik het gevoel heb een dubbelrol te moeten vervullen. Dat vind en vond ik vanuit allerlei opzichten geen wenselijke situatie.

Na overleg met Marleen Brouwer, die ik al jaren ken als tegenstander maar inmiddels als mede Dalto-er, sportmaatje & vriendin, hebben we het bestuur voorgesteld dat ik een stap terug doe als bestuurslid en samen met Marleen ga bouwen aan een stevige, toekomstbestendige TC, zoals die er ook altijd was. Het bestuur was hier voorstander van, dus bij deze geregeld!

Dat bouwen kunnen Marleen en ik natuurlijk niet alleen, daar hebben we ieders kennis, kunde en bijdrage bij nodig!

Dus…. ben jij diegene die we nodig hebben? We zoeken namelijk TC-leden en coördinatoren!

Anke Visser

Lees ook:
• Gezocht: TC-leden
• Gezocht: Coördinatoren