Annatommie mc Sportmedische partner Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Annatommie Logo Daltosite

Annatommie mc is een sport- orthopedische kliniek die sporters en patiënten met bewegingsklachten ziet. Of dat nu gaat om een acute sportblessure, inspanningsklachten, overtraindheid of klachten door artrose. Bij Annatommie mc werken uitsluitend specialisten op het gebied van bewegingszorg. Een van deze specialisten is de sportarts. Momenteel hebben we naast een divers team aan orthopeden ook drie sportartsen die sportspreekuur draaien op onze vestigingen Utrecht en Amstelveen. Frank Loeffen is de sportarts die werkzaam is te Utrecht en ook teamarts bij het Nederlands Basketbal Team.

Annatommie Sportarts Frank Loeffen

Dit sportspreekuur is bedoeld voor patiënten die graag willen beginnen met sporten, het sporten weer willen oppakken, overtraind zijn, inspanningsklachten ervaren of last hebben van langdurige blessures. Met name bij sportblessures die verschillende oorzaken kunnen hebben (bijvoorbeeld een liesblessure), of waarbij de behandeling van verschillende specialisten nodig is, biedt het sportspreekuur een uitkomst.

Vanuit deze mooie samenwerking met Dalto bieden wij:

  • Snelle toegang tot het sportspreekuur van sportarts Frank Loeffen te Utrecht. Hier is wel een verwijzing vanuit de huisarts noodzakelijk. Wij onderhouden een goede samenwerking met de fysiotherapeuten van Somatic en de verzorgers van Dalto.
  • Exclusief voor de Dalto leden 10% korting op onderstaande keuringen, onderzoeken (hier is geen verwijzing vanuit de huisarts nodig). Daarnaast vergoeden diverse zorgverzekeraars vaak een (groot) deel van deze onderstaande keuringen. Check hierbij uw eigen zorgpolis. De volgende keuringen zijn beschikbaar:
    ·  BSMO (Basis Sport Medisch Onderzoek)·  BSMO+ (Basis Sport Medisch Onderzoek Plus)

    ·  GSMO (Groot Sport Medisch Onderzoek)

    ·  USMO (Uitgebreid Sport Medisch Onderzoek)

Meer informatie over welke sportmedisch onderzoeken, vergoeding hiervan en het maken van een afspraak; zie hier onze website Annatommie.

Bellen: 088 022 0600 of
mailen: sportgeneeskundepoli@annatommiemc.nl mag ook!