Balsponsors bij de laatste thuiswedstrijden

Onderstaand de gewaardeerde balsponsors bij de thuiswedstrijden van de afgelopen weken.

Woensdag 4 april 2018

Gert van den Berg, eigenaar van Van Den Berg Sport2000, gevestigd Traay 44a te Driebergen, sponsorde de wedstrijdbal voor de wedstrijd Dalto/Klaverblad Verzekeringen – DVO/Accountor. Iedere balsponsor heeft recht op een nieuwe bal (met of zonder handtekeningen van de spelers). Gert stelde zijn bal echter weer ter beschikking aan Dalto. Daarom tweemaal dank!

Zaterdag 17 maart 2018

Familie Mansvelder sponsorde de wedstrijdbal bij de eerste play-off van Dalto/Jumbo Verberne A1 tegen Oranje Wit A1. Onze jongste lid, Sef Mansvelder, zorgde er persoonlijk voor dat het een daverend succes werd. Dus voor de sponsoring als de punten, ook hier tweemaal dank!

En daarna op 17 maart 2018, een mooie actie van een aantal heel gulle supporters van tegenstander Groen Geel. Zij presenteerden zich als nieuwe sportprijzenwinkel De Vries & Co voor uw dikste sportprijzen. Bedenkster van de actie en zoon meldden zich bij Peter. Ze hadden ons behoorlijk tuk en we keken daarom ook nogal verbaasd dat zoon Just na het overhandigen van de bal zijn jasje uitdeed en onder toejuichingen van het Groen Geel-publiek in zijn Groen Geel-shirt en roepend, “Wij zijn Groen, wij zijn de besten!” terugliep naar zijn moeder. Prima grap, mogen jullie volgend jaar weer doen! 😉

En bij die laatste wedstrijd sponsorden ook Zhimble en Raadgevers Kuijkhoven de wedstrijdbal. Dank!

Raadgevers-Kuijkhoven-banner-Daltosite Zhimble