Barry Schep en Jesper Oele ook komend seizoen trainers van Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Persbericht Dalto

Het bestuur en de technische commissie zijn verheugd te melden dat trainers Barry Schep en Jesper Oele ook komend seizoen voor de groep staan.

Na de jaarlijkse evaluatie hebben Dalto en trainers Barry Schep en Jesper Oele een akkoord bereikt over een samenwerking van tenminste nog een jaar. Daarmee zet Dalto de ingezette lijn door: “We zijn erg blij met de ontwikkeling van de selectie en dat de trainers hun vierde jaar in gaan zegt genoeg over de samenwerking tussen spelers en staf”, aldus Edwin Wolswinkel.

“We zijn drie jaar geleden een weg ingeslagen en we zitten nog op het juiste spoor. Stapje voor stapje komen we dichterbij, maar de weg is nog lang maar heel mooi. Met de vele talenten en een paar gerichte versterkingen moeten we de volgende stappen gaan zetten”, aldus Barry Schep.

Jesper Oele vult aan: “We werken vier keer per week hard aan ons niveau op verschillende vlakken. We willen deze lijn graag verder voortzetten en bouwen aan een mooie toekomst voor Dalto. Hopelijk kan het verenigingsleven ook weer snel los, we kunnen niet wachten op een vol Hoenderdaal!”