Barry Schep verlengt contract, intentie voor lange termijn

Persbericht Dalto

Driebergen, 8 maart 2021

Dalto/Klaverblad Verzekeringen verlengt met Barry Schep als hoofdcoach, intentie voor lange termijn

20210206 Dalto/Klaverblad Verzekeringen - KCC/CK Kozijnen

Barry Schep en Jesper Oele verlengen hun contract. Foto Hans Bömer

Dalto/Klaverblad Verzekeringen mag bekendmaken dat Barry Schep ook na dit seizoen als hoofdtrainer aan Dalto verbonden blijft, waarbij beiden een intentie hebben uitgesproken om voor langere termijn aan elkaar verbonden te blijven en derhalve gestelde ambities waar te maken.

De staf, onder leiding van Barry heeft met de TC en het bestuur van Dalto een meerjarenplan topkorfbal opgesteld, waarbij Dalto binnen afzienbare tijd een stabiele Korfbal Leagueploeg moet worden en binnen 4 tot 5 jaar weer mee kan doen om de play-offs. Om dit te bereiken is stabiliteit gewenst en wordt er geïnvesteerd in talentbegeleiding, het programma en dus ook in continuïteit binnen de technische staf.

Hoofdcoach Barry Schep over zijn verlenging: “Er is in de jaren dat ik hier ben, hard aan de weg getimmerd. De club leeft, heeft ambitie en wil dolgraag de weg omhoog doorzetten in de komende jaren. Twee jaar geleden hadden we het over hoe we in drie jaar een stabiele leaguevereniging konden gaan worden. Nu hebben we het over hoe we in seizoen ‘24-’25 kans kunnen maken op een plek bij de eerste vier en daarmee kwalificeren voor de play-offs om het landskampioenschap. We hebben een geweldige staf met veel kennis en waar ik veel plezier mee heb. Dit in combinatie met een erg ambitieuze jonge selectie zorgt ervoor dat ik graag nog verbonden blijf aan de club.

Paul van de Griendt, namens TC over het verlengen van Barry Schep: ”We zijn erg blij met deze hernieuwde intentie. Hiermee zetten we weer een grote stap in onze ambitie om weer mee te spelen om de prijzen. We hebben een fantastische staf die onze talentvolle selectie, ook het komende seizoen zeker weer beter zal maken. Hopelijk weer snel als vanouds met de D-Side erbij in een kolkend Hoenderdaal.”

Jesper Oele

Naast Barry Schep, heeft ook Jesper Oele aangegeven mee te willen in de gestelde ambitie. Paul van de Griendt: “Dat we naast Barry, ook clubman Jesper Oele aan ons kunnen binden is erg positief. Jesper zorgt voor evenwicht in de technische staf en is een uitstekend tandem met Barry.”