Pagina Vrienden van Dalto geopend

Vrienden van Dalto

De Vrienden van Dalto is net twee weken geleden nieuw leven ingeblazen en het aantal deelnemers is al verdubbeld, naar 56. Een fantastische vliegende start!

Voor de vrienden en niet te vergeten vriendinnen, is er een pagina gemaakt, waarop alle informatie over de Vrienden van Dalto te vinden is. Bent u geïnteresseerd maar nog geen deelnemer? Kijk gerust rond en mail als u vragen hebt.

Zaterdag 21 oktober, tijdens de Fandag en daarop volgende de wedstrijden van Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1 en 2 tegen Blauw Wit, kunt u het fraaie bord bekijken waarop onze deelnemers vermeld staan.

U vindt de pagina van de Vrienden in het menu bij: Sponsoring / Vrienden van Dalto.


2 oktober 2017

Bent u ook een Vriend van Dalto? Dan bent u niet alleen en er is bovendien goed nieuws. Maandag 2 oktober is er namelijk een speciale avond voor Vrienden van Dalto!

Wat is die avond de bedoeling? Dat zijn uiteraard een paar saaie (maar wel belangrijke) dingen. Daarnaast wordt er wat verteld over de doelstellingen van de Vrienden en op welke manier de Vrienden van Dalto laten zien dat ze Echte Vrienden zijn. Bijvoorbeeld door iets te doen, maar ook door een donatie. Aan alle Vrienden van Dalto wordt bijvoorbeeld gevraagd om een Vriendelijke Bijdrage van € 50 per jaar.

Die Vriendensteun maakt héél veel mogelijk! Voorbeelden genoeg, maar daarvoor moet u echt naar de avond komen. Dat is niet in saaie webteksten te vatten en u kunt dan meteen ook alles vragen wat u weten wilt.

Wie zijn Vrienden van Dalto? Dat bent u toch ook? Kom daarom op 2 oktober naar dat prachtige clubhuis aan de Woerd. Dat onder andere door hulp van vele vrienden van Dalto zo’n succes is. Kom meepraten over bestaande en nieuwe plannen.

Maandag 2 oktober, 20.00 uur

Peter van den Berg & Peter Tiemersma