bij DIANA.nl – nieuwe bordsponsor bij Dalto

Bij Diana.nl reclamebord Dalto

Met veel plezier verwelkomen wij ‘bij DIANA‘ als bordsponsor, zowel langs ons veld als in de zaal al enige tijd duidelijk zichtbaar. Het bedrijf is eigendom van Diana Roodbeen, in de periode dat Vierhout Makelaardij (nog zonder Van Wonderen) hoofdsponsor van onze selectie was, speelde Diana jarenlang in ons eerste. En nu is zij haar eigen promotiebedrijf gestart en onmiddellijk bordsponsor bij onze club geworden.

Diana, goed je terug te zien en hartelijk dank voor je vertrouwen. Hieronder stelt zij haar bedrijf voor.

25 jaar ervaring in grafische vormgeving’
‘bij DIANA | grafische vormgeving en meer’ heeft een persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring. Als grafisch vormgever vertaal ik uw wensen en ideeën in passende ontwerpen. Of het nu gaat om een nieuw logo voor een zzp-er of restyling van een bestaande huisstijl. Samen ontwikkelen wij grafische ontwerpen die opvallen en aanspreken. Ontworpen met creativiteit, originaliteit en aandacht voor details.

Vanuit het niets samen iets maken
Alles begint vanaf een goed idee of een heldere ingeving

‘bij DIANA’ vertaal ik juist dat naar een tastbaar en zichtbaar iets. Vanaf een schets, idee of concept naar het ontwerpen van of bouwen aan uw bedrijf, merk of product. Niet zomaar iets doen, maar vanuit een doordacht idee ‘samen’ iets unieks en eigens creëren.

Alle soorten reclame die u nodig hebt, op één locatie
Bent u opzoek naar een specifieke reclame-uiting en staat deze op mijn site niet vermeld, stuur mij gerust een mailtje (info@bijdiana.nl) en ik ga voor u aan de slag!

BijDIANA - De Mogelijkheden. Sponsor Dalto