Computer Lease Nederland, sponsor Dalto, stelt zich voor

CLN Logo - Daltosite

Sinds deze week is Computer Lease Nederland competitiesponsor bij onze club. Steven van Raffe, werkzaam bij CLN, is al een tijd betrokken bij onze club. De overeenkomst is verlengd en breidt deze competitie uit op de livestream. CLN, hartelijke welkom bij Dalto en dank voor het vertrouwen!

Steven stelt zijn bedrijf aan ons voor.

Computer Lease Nederland (CLN) biedt werkplekken en mobiel voor een scherpe prijs per maand, in samenwerking met jouw vaste leverancier. CLN betaalt de factuur van jouw IT-leverancier. Jouw bedrijf betaalt per maand voor bijvoorbeeld nieuwe werkplekken of mobiele telefoons. Geld blijft zo beschikbaar in de onderneming.

We proberen een zorgeloze gebruiksperiode te faciliteren voor MKB-, maar ook voor corporate Nederland. We denken samen met jouw leveranciers mee met eventuele gebruiksrisico’s die je tegen kunt komen. Je kunt ze voor lief nemen, uitsluiten of zorgen dat je voorbereid bent door vooraf te weten hoe je kunt handelen.

We bekijken met jouw leverancier of aanvullende opties de moeite waard zijn voor jou. Denk dan aan verlengde garantie, diverse reparatieoplossingen, verzekeren tegen schade en/of diefstal of diverse oplossingen om gecertificeerd Data Erasure toe te passen op gebruikte apparatuur. Je kunt er ook voor kiezen risico’s voor lief te nemen, maar zo ben je in ieder geval voorbereid.

Wij verdienen ons geld aan de verkoop van IT-apparatuur die jij niet meer gebruikt. Na afloop van de gebruiksperiode lever je (een deel van) de apparatuur in voor nieuw. Tijdelijk langer gebruiken, of overnemen kan natuurlijk ook. Je kunt bij ons dus ook IT aanbieden, of oplossingen afnemen, zonder bij ons te leasen. Jouw IT krijgt zo een nieuwe bestemming en dat is wel zo duurzaam.

Dit is hoe het werkt:

  1. Inventariseer met jouw leverancier welke apparatuur jij de komende periode overweegt te gaan gebruiken. Daarnaast bekijk je wat jij niet meer gaat gebruiken.
  2. Neem contact op met Steven, via steven@clnl.nl. Je ontvangt binnen één werkdag een lease- of inruilvoorstel.
  3. Een leasedeal sluiten wij doorgaans binnen een week, in samenwerking met jouw vaste leverancier.
  4. Jouw leverancier levert de nieuwe apparatuur en stuurt de factuur naar CLN.
  5. Vervolgens stuur je de gebruikte apparatuur op naar CLN. Gemiddeld verrekenen we in 5 tot 6 weken op basis van een schouwrapport de opbrengsten van jouw apparatuur.

Wij betalen Dalto vervolgens voor iedere gesloten leasedeal, een bedrag per werkend ingeleverd device en/of via Dalto aangekocht device specifiek Erasure-certificaat een met de club afgesproken bedragen.

Met vriendelijke groet,
Steven van Raffe
Computer Lease Nederland
Mail: steven@clnl.nl
Tel. 010 – 44 21 999