Dalto/Jumbo Van Veldhuizen A1 wint nipt maar verdiend van DSC A1

Nieuw jaar, nieuwe kansen, en een nieuwe trainer/coach. Na het vertrek van Fred (Fred ontzettend bedankt voor het afgelopen halfjaar!!) vervangt Martijn Sprangers nu zijn plaats. Welkom Martijn!

We begonnen dit jaar goed met een gezellig trainingsweekend van A1 en A2 om het jaar in te luiden. Ook werd hierin een oefenwedstrijd tegen elkaar gespeeld die werd gewonnen door de A1 😊.

Als eerste na de ‘winterstop’ stond DSC op het programma. Dit was meteen een belangrijke wedstrijd. We stonden namelijk met een gelijk aantal punten op de 5e en 6e plek en wie won kon de 4e plek bemachtigen. Winst zou een goed begin van het nieuwe jaar zijn en een grote stap richting de nog steeds mogelijke kruisfinales betekenen!

We waren dus erg gemotiveerd om te winnen. En we begonnen goed aan de wedstrijd. Hoewel het aan het begin nog gelijk opging, kregen we het snel voor mekaar een gat te slaan. We kwamen na een tijdje op een voorsprong van 3-9 en uiteindelijk ook nog op 4-10. Daarna ging het iets slechter bij ons en kwam DSC terug. De ruststand was 10-12. In de rust kregen we goed te horen wat we allemaal moesten doen en gingen we met een goed gevoel de tweede helft in.

De tweede helft was heel erg spannend! We liepen de hele tijd gelijk met DSC op, maar we hebben nooit achter gestaan. Anne gooide er nog even een mooie one hander in toen er nog 1 seconde op de schotklok stond. En toen hebben we uiteindelijk gewonnen met 20-21!! Iedereen was superblij want we stonden weer 4e!

Voor aankomende zaterdag staat Top A1 op de planning. We spelen thuis in Driebergen. De A2 speelt voor ons, dus kom allemaal kijken bij de A-selectie want we gaan allemaal voor de winst. Het gaan leuke wedstrijden worden!

Ellen en Fenna