Koppelschieten, Veiling en Live Band

Hoewel sommigen nog volop in de race zijn voor het kampioenschap en anderen nog een wedstrijdje voor Jan-met-de-korte-achternaam spelen is het toch tijd om je vast voor te bereiden op de Dalto Einddag.

Koppelschieten

Zoals vanouds zullen we starten met een schutterstoernooi. Wat de exacte starttijd is hangt af van het aantal deelnemers en zullen we nog communiceren. Reken op een uur of 14:00. Hiervoor kun je je per tweetal opgeven en zul je tegen andere teams gaan ”tienen”.

Opgeven voor het schutterstoernooi mag als je in de C-jeugd of een hogere leeftijdscategorie speelt.

Ben je jonger en wil je toch meedoen? Geef je dan wel op want bij genoeg aanmeldingen starten we ook een competitie voor de jongere leden!

De uiteindelijke winnaars mogen zich een jaar lang de beste schutters van de club noemen en krijgen natuurlijk een prijs mee om dit aan te kunnen tonen. Om je hiervoor te geven doe je het volgende:

  • Stuur een mail naar dalto-ac@live.nl
  • Zet in deze mail jullie namen en team(s).
  • Niet leden mogen ook meedoen, maar vermeld dit s.v.p. in de mail
  • Veel oefenen om de winnaars van vorig jaar (Joren en Mika) te verslaan

Veiling

Na het schutterstoernooi is het tijd voor de veiling. De veiling? Jawel, de veiling. Tijdens de veiling zullen er verschillende items of activiteiten worden geveild. Net als in de veiling van 2016 zitten er weer pareltjes van kavels tussen.

Wat te denken van het zwempak van olympisch kampioen Ranomi Kromowidjojo (mét meet & greet!), gesigneerde voetbalschoenen van Edouard Duplan en een speciaal voor Dalto gemaakte dames trolley handtas? Of een heerlijk Indonesisch etentje met Peter? Een ander culinair avontuur met een overnachting in de filmcabine mét ontbijt. Voor de liefhebber een wijnproeverij en (mooi voor later of om weg te geven) een fotoreportage door Carel. En zo gaat het maar door dus blijf de berichten daarover volgen en zorg verder dat je er op de Einddag bij bent!

Live Band

Het seizoen wordt met een klapper afgesloten door de Dalto Live Band die ons terug brengt naar de 80’s, 90’s en 00’s. Dit optreden wordt natuurlijk verzorgd door de band zelf die grotendeels bestaat uit Dalto leden, maar ook door Bass Licht en Geluid die voor de juiste apparatuur zorgt. De band opent rond 20:00!

Het programma voor de Einddag zal er (ongeveer) zo uit zien:

14:00  – 18:00   Koppelschieten
18:00 – 19.00   Veiling
20:00 – 00:00   Dalto Live Band
00:00 – 0300   After Party

Tijdens de Einddag zal de keuken open zijn en kan er dus eten en drinken besteld worden. We raden jullie natuurlijk aan dit te doen tussen de veiling in de Live Band door 🙂.

Geef je snel op voor het koppelschieten, verzamel je spaargeld voor de veiling en zorg ervoor dat je in de feeststemming bent voor het eindfeest! Tot dan!

De Activiteiten Commissie