Dalto Open Zomer!

Dalto Open Zomer

3 juli 2020

Beste F-, E-, D- en C-jeugd,

Nog maar twee weken, dan staat de zomervakantie alweer voor de deur! Er is dus geen beter moment dan dit om nog even met je teamgenoten volop alle spieren aan het werk te zetten, alle laatste beetjes energie er nog even uit te persen en alle grootse verhalen nog even aan je vriendjes en vriendinnetjes te vertellen voordat je rustig neerploft op een warm, tropisch (liefst onbewoond) eiland.

Komende zaterdag, morgen dus al, kunnen jullie met de jeugdcommissie genieten van een leuke training, dus trommel je team op en kom meedoen!

De weersvoorspellingen voor zaterdag zijn op dit moment uitermate Hollands met 16 graden en een aanzienlijke kans op regen, maar Piet was Paulusma niet als dat niet zomaar kon veranderen. Gooi je neus dus zaterdagochtend even naar buiten en kleed je gepast.

De tijden waarop jullie kunnen komen zijn als volgt:

F- & E-jeugd: 10:00-11:00 (max. 10 minuten van tevoren aanwezig)
D- & C-jeugd: 11:30-12:30 (max. 10 minuten van tevoren aanwezig)

Houd je alsjeblieft aan de tijden en de overige geldende corona maatregelen, dan maken we er een gezellige ochtend van!

Tot zaterdag!
De Jeugdcommissie


14 juni 2020

Wie de afgelopen tijd een blik heeft geworpen op het Daltoveld, heeft gezien dat het korfbal zeker niet stil ligt. Wekelijks staan er trainers en coco’s paraat om de trainingen mogelijk te maken. Sommige kinderen trainen zelfs drie keer in de week!

Ook tijdens de gebruikelijke zomerstop gaan we door. Op zaterdag zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden voor jong, oud, leden en niet-leden. Houd de Daltosite in de gaten voor meer informatie!

Op zaterdag 11, 18 en 25 juli zullen de toppers van onze selectie clinics verzorgen voor de jeugd. Je kunt je hiervoor aanmelden door een appje te sturen naar je eigen trainer. De tijden voor die clinics zijn:

• 10:00-11:00 uur: F, E en D
• 11:30-12:30 uur: C, B en A

Tot op het veld!