Winkelwagen (0)

Dalto/Klaverblad Verzekeringen organiseert NK Veldkorfbal

Dalto/Klaverblad Verzekeringen organiseert zaterdag 24 juni 2023 voor de tweede keer het NK Veldkorfbal en is dan gastheer voor heel korfballend Nederland. Wie wordt Nederlands Kampioen Veldkorfbal?!

20220611 NK Veld (foto Winanda van Zwamen)

Foto: Winanda van Zwamen

Het NK Veldkorfbal wordt dit jaar op één dag georganiseerd. Het gaat om de finales van A-junioren, B-aspiranten, C-aspiranten, voor het eerst de D-pupillen én natuurlijk de Ereklasse. Het belooft een mooie dag te worden met veel korfbalplezier, spannende wedstrijden en een leuk feest na afloop. De jongste jeugd kan zich uitleven op de springkussens.

Finales:

  • 11.30  uur finale D: KZ/Thermo4U D1 – Nieuwerkerk D1
  • 13.15  uur finale C: GG/RMcD Huis Emma C1 –  Wageningen C1
  • 15.00 uur finale B: Fortuna/Delta Logistiek B1 – DVO/Transus B1
  • 17.00 uur finale A: DVO/Transus A1 – KZ/Thermo4U A1
  • 19.00 uur senioren: Fortuna/Delta Logistiek 1 – PKC/Vertom 1

Parkeren:

We verwachten veel bezoekers, wat uiteraard heel leuk is, maar omdat FC Driebergen een voetbaltoernooi heeft, zal parkeren een uitdaging zijn. Kom als het kan met de fiets.

Livestream:

Ons livestreamteam is de hele dag aanwezig. Dat is een enorme klus. Vanaf donderdag wordt er al opgebouwd. Alle wedstrijden worden uitgezonden met live commentaar. Op de site komen de verwijzingen te staan naar de verschillende wedstrijden.

Korting op entree voor Dalto-leden

Op donderdagavond vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur kan iedereen die op de ledenlijst staat vast een entreebandje kopen met korting. Voor jeugd entree € 2,= voor 18 jaar en ouder entree € 3,50. Dit geldt voor iedereen die op de ledenlijst staat. De Dalto-ers die zich opgegeven hebben om te komen helpen, hebben uiteraard gratis toegang. Dus wil je dat ook, stuur nog even een berichtje naar nk@dalto.nl en geef dan aan wat je wilt doen en wat een geschikt tijdstip voor je is. Er zijn mensen nodig van 8.30 uur tot 22.00 uur. Het rooster, met nog wat gaten, staat op de site .  Je mag ook een appje sturen aan Rosemarie via: 0653 64 5420.

Alle verdere informatie over het NK Veldkorfbal vind je hier 

Gerelateerde nieuwsberichten

20230619 Dalto Tuinteam
Tuinteam is reeds klaar voor het NK 2023

0 likes

Dalto/Klaverblad Verzekeringen organiseert NK Veldkorfbal

0 likes