Dalto online loten verkoop Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Vorig jaar hebben we samen maar liefst € 4500 opgehaald. Hiervan zijn o.a. 2 nieuwe scorebordjes gekocht, zodat nu bij elke wedstrijd de stand zichtbaar is. Dit jaar hebben we ons zelf ten doel gesteld om wederom €4500 op te halen. Dit zijn 1900 loten! Help jij ook mee?

Onze ambassadeurs van 2020, Pia en Jarl, staan klaar om jullie aan te moedigen.

Dalto Grote Clubactie 2020

Verantwoord loten verkopen in Coronatijd

C t/m F jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die (Corona) veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een algemene online verkooplink (clubactie.nl/lot) en een persoonlijke QR-code die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. De koper vult dan online zijn gegevens in met een eenmalige machtiging aan de club. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

De A en B jeugdleden krijgen geen verkoopboekje, maar alleen een brief met persoonlijke QR-code, die ze kunnen scannen, zodat zij online de link kunnen delen en loten kunnen verkopen.

Ook komt er dit jaar op de Dalto-website een link naar de algemene online verkooppagina van Dalto. Mocht u niet door een jeugdlid benaderd worden, dan kunt u hier toch loten kopen en de vereniging steunen. Deze pagina kun je ook bereiken door de QR-code te scannen die op flyers in de kantine zullen hangen. Ook via deze online link en QR-code kun je gekochte loten toekennen aan een jeugdlid.

Probeer het maar eens met de camera van je telefoon ….  Lukt het niet? Download dan eerst de app ‘QR code’ en probeer het dan nog eens. Je kunt nu al kijken en oefenen, vanaf 19 september kun je écht kopen.

Scan Koop Deel - GCA DaltoScan-Koop-Deel

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen met deze nieuwe, veilige verkoopmethoden ons doel wederom te behalen. Dit kan alleen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nú kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Vragen

Nog niet helemaal duidelijk hoe dat straks gaat online? Geeft niet!

Misschien staat je vraag en antwoord hier wel bij. En de kinderen, trainers en ouders zullen nog meer informatie en instructies ontvangen bij het uitreiken van de boekjes in de komende week.

Groetjes van de Grote Clubactie Commissie! Wij hebben er weer zin in!

Ellen Ferwerda, Ellen Kelly, Moniek Noordermeer