Dalto/Jumbo Van Veldhuizen A1 verliest maar blijft tweede

LDODK/Rinsma Modeplein A1 – Dalto/Jumbo Van Veldhuizen A1

Afgelopen zaterdag was weer een zware pot en dat wisten we, de vorige keer tegen LDODK hadden we namelijk nog maar net gewonnen met één puntje verschil. Ook werden we gewaarschuwd, het is bekend dat LDODK elke wedstrijd rond de 25 doelpunten maakt en dat wij mee zouden moeten scoren. De Friezen zijn ook erg lang en fysiek sterk. Ook een puntje om rekening mee te houden.

LDODK kwam goed uit de startblokken en zo kwamen we in het begin al achter met een stand van 5-3. Verder was de eerste helft erg onrustig en konden we het verschil van twee niet kleiner maken, waardoor we actie moesten ondernemen. Justin en Thijs (van de G) werden gewisseld van vak. Door deze wissel konden de vakken iets rustiger aanvallen. Door ons eigen spelletje te blijven spelen pakten we nog net voor de rust een gelijke stand (14-14). In de rust werd vooral gezegd dat we door moesten gaan met ons eigen spel te blijven spelen en verdedigend moesten we ons aan de afspraken houden.

Maar ook na de rust werden we opnieuw verrast door de Friezen en zorgden zij al gelijk voor een verschil van twee doelpunten. Wij bleven de hele tweede helft in de achtervolging en konden het verschil niet kleiner maken. De vakken misten het samenspel en het willen werken voor elkaar. LDODK liep aan het einde van de wedstrijd uit naar 27-21 en dat was de einduitslag.

DVO/Accountor, onze concurrent voor de play-offs, verloor van een sterk AVO, dussss ondanks onze slechte wedstrijd behouden we plek nummer twee! Aankomende zaterdag (en alle aankomende wedstrijden)  zullen we er dan ook weer als team moeten staan! Zaterdag wacht ons als eerste SKF A1  in Veenendaal.  Kom je ons supporten om 16:50 uur in Veenendaal?

Fleur