Dalto/Jumbo van Veldhuizen A1 wint thuis van SKF

Dalto/Jumbo van Veldhuizen A1 - SKF A1

Wedstrijd drie alweer in de zaal. Vorige week hadden we het zwaar met LDODK A1 in eigen huis. Het was niet alleen zwaar maar ook spannend. We kunnen ons nog allemaal herinneren dat Kris de oh zo beslissende 23-22 maakte in de laatste 1.5 seconde. Dus met een heerlijke winst, op naar SKF!
Afgelopen week kregen wij nog even een leuke “privé” training. Linde, Thijs G en Twan kregen training van Rene Siedsma. Thijs R, Kris en Justin kregen training van Jesper Oele. En tot slot kregen Mirte, Lotte, Fleur, Manoek en Joël training van Barbara Brouwer. Jaaaajaaaa u ziet het goed, Joel mag weer rustig mee schieten! Dat is niet alleen leuk voor hem maar hij maakt ons er ook reuzeblij mee!

O ja, de wedstrijd. Waarin de verdediging goed verdedigde, had de aanval het moeilijk in het begin. Het was ook niet de leukste beginfase want pas na vijf minuten viel het eerste doelpunt. Veel passfouten, onduidelijk wat we eigenlijk wilden, dus moest er een plan komen. Gelijk daarna kwam ons eerste doelpunt tot stand, 1-1 na bijna tien minuten spelen. Tien minuten verder 1-3. Het was overigens niet zo’n boeiende wedstrijd, beide teams hadden veel éénschotsaanvallen. Daar moest een time-outje tegenaan, na die time-out gelijk een doelpunt voor Dalto! Volgende aanval voor Dalto, nog een doelpuntje en doooorrrr!

6-6 rust. Aanvallend moet beter, verdedigend 6 tegen? Is uitstekend!

Tweede helft begint.
We gingen kijken bij wie en waar de kansen lagen dus die gingen we benutten. We zetten eerst een vang neer, waardoor we konden herhalen. Dat ging heel goed. Verdedigend hadden we ook alles onder controle en zodoende kwamen we snel op een voorsprong die we niet meer hebben weggegeven. SKF kwam zeker nog dichtbij en wij liepen maar niet weg van ze, geen stress want na een aantal mooie doelpunten mochten we blij zijn met opnieuw twee punten. Iedereen heeft zijn/haar taak goed uitgevoerd. Zo hebben we er samen 20 gescoord en samen 16 tegen gekregen!
(Eindstand 20-16)

Na drie wedstrijden zes punten, een mooie start. We nemen nu samen met DOS’46 en DVO, die ook nog niet hebben verloren, de leiding.

De aankomende twee wedstrijden zijn dan ook superbelangrijk, we moeten dan eerst uit tegen DVO (15 december 15:00 uur) en thuis tegen DOS’46 (12 januari 15:15 uur). Eerst DVO, we kennen ze nog van het veld waar het 17-17 werd. We zullen nu ook echt alles op alles moeten zetten om de wedstrijd te winnen. Jullie willen toch ook dat we van DVO winnen? Kom ons supporten in Bennekom!

Justin