Dalto/Klaverblad Verzekeringen 2 kampioen!

20200208 Dalto/Klaverblad Verzekeringen 2 Kampioen

Klik voor vergroting

Kampioen dus, niet één keer verloren, niet één keer gelijk, alles tot nu toe gewonnen! Ze zijn goed hoor, dat team van Ruud.

Ben je al eens wezen kijken, bij één van de thuiswedstrijden van ons tweede? Behoor jij tot de echte diehards die een uur en 45 minuten voor het begin van het eerste al aanwezig is, om ze te zien, de reserves van het eerste? Genieten hè, gelijk verkocht en daarna iedere thuiswedstrijd present, neem ik aan.

Afgelopen zaterdag was de thuiswedstrijd tegen SKF 2, in de uitwedstrijd werd het 17-34, dus de verwachtingen waren ontspannen. Die elfde overwinning zou toch ook wel gaan lukken? Dat ging inderdaad lukken. Bij rust al 18-10, met veel leuke acties, ook in de tweede helft was veel te genieten, tot 5.39 minuut voor het eind. Een speelster van SKF raakte geblesseerd en moest het veld worden afgedragen. Gelukkig kon fysio Karin de helpende hand bieden.

Daarna tijd voor een feestje naast het veld, een toespraakje, een kampioenstaart en daarna met een brede grijns reserve zitten bij het eerste.

Zaterdag 15 februari kun je ze weer in actie zien. Dit keer tegen SCO 2 de hekkensluiter van de reserve hoofdklasse B. Speciaal voor al die diahard fans, de starttijd is iets later. We beginnen om 18.00 uur. Om 19.45 uur gevolgd door het eerste tegen SCO 1.

Gefeliciteerd namens Dalto!

Terugkijken Dalto/Klaverblad Verzekeringen 2 – SKF 2