Dalto/Klaverblad Verzekeringen A2 – Meervogels A1

20191005 Dalto A2 - Meervogels A1

Wat gebeurde er zaterdag?

Afgelopen zaterdag mochten we weer. Ditmaal speelden we tegen Meervogels A1. Met een ruststand van 10-07 en een eindstand 13-13, leverde dit een gelijkspel op. Twan, Nordin, Ruth en Manon mochten mee met de A1 naar KZ, dus speelden Nick en Renée uit de A3 met ons mee na de hele week fanatiek meegetraind te hebben.

Vanwege de afwezigheid van een aantal spelers speelden we met iets andere vakken dan we gewend waren. Helaas begonnen we met een 0-1 achterstand door een kleine kans tegen Shenna. Gelukkig schoot Rowin gelijk de 1-1 er in met een afstandsschot.

Na de 2-2 sloegen we een gat van drie punten door mooie goals van: Joni, Ivo en Casper.

We gingen de rust in met 10-07 en in de kleedkamer was een goede sfeer. Verdedigend waren we geconcenteerd en aanvallend kregen we aanwijzingen over hoe we het moesten gaan neerzetten.

Helaas kregen we gelijk twee goals tegen door een vrije bal en een korte kans. Casper maakte zijn vijfde goal van de wedstrijd, maar Renée haar dame was ook op dreef en scoorde een afstandsschot.

Roemer kwam op de plek van Rowin en Margot kwam op de plek van Shenna, waardoor Shenna in het andere vak werd ingebracht voor Renée en Renée op de plek van Margot terecht kwam. Zo konden we 2/2 gaan neerzetten en dat wierp gelijk zijn vruchten af met een mooie goal van Renée.

Met nog acht minuten te spelen stond het 13-11. Helaas kregen we een doorloopbal en en vrije bal tegen en hebben we met 13-13 gelijkgespeeld.

Aanstaande zaterdag 12 oktober spelen we thuis tegen Groen Geel A1 om 13.45 uur. Wij staan nog steeds eerste in de poule en dat willen we graag behouden. Kom ons dus allemaal aanmoedigen!

Scores:
Casper 5, Ivo 2, Rowin 2, Nick 1, Joni 1, Shenna 1, Renée 1.

Mila