Dalto/Klaverblad Verzekeringen A2 nog ongeslagen

20190921 Dalto A2 - BEP A1

Afgelopen zaterdag mochten we weer, ditmaal speelden we tegen Bep A1. Met een ruststand van 15-6 en een eindstand 27-14 leverde dit een mooie overwinning op. Om dit resultaat te halen werd er eerst die week hard getraind. Bep A1 had verdedigend een tactiek waarop we goed hadden getraind waardoor we niet voor verrassingen kwamen te staan in de wedstrijd.

Maar goed, het begin ging niet helemaal als gepland. Bep kwam op 0-1 voorsprong, kort daarna scoorde Rowin een schot wat de stand gelijk bracht. Rowin die niet helemaal gelukkig in de wedstrijd was maar uiteindelijk wel belangrijk was voor zijn vak!
Helaas kwamen we daarna 1-3 achter en moesten we nu de achterstand ombuigen in een voorsprong. Dat gebeurde ook, van 1-3 werd het 6-3. Nordin scoorde een korte kans en een afstandsschot, Casper scoorde een afstandsschot en vrije bal en Rowin scoorde ook een afstandsschot.

Met een stand van 7-5 gingen we rustig verder met scoren. Nordin maakte er twee van afstand en met een afstandsschot van Shenna werd de stand op 10-5 gebracht. Shenna, die overigens lekker aan het spelen was en aanvallend ook erg gevaarlijk, je moest haar zeker niet vrij laten schieten!
Nadat het 10-6 werd, gingen we nog even volle bak aan de gang, wat resulteerde dat we vijf keer achter elkaar wisten te scoren. Twee afstandsschoten van Nordin, Casper en Shenna van afstand en Nordin een stip. Wat ons dus op een ruststand van 15-6 bracht. Nordin, die er ondertussen al zeven had in liggen in de eerste helft, was niet te houden. Uiteindelijk heeft hij er tien gemaakt!

We gingen met een tevreden gevoel richting de kleedkamer. Alles werd besproken en herhaalt, vooral goed kijken en dan de juiste mensen uitspelen. Wie waren er op schot en wie moesten er dus uitgespeeld worden. Eenmaal terug op het veld hadden we een doel, doorgaan met scoren.

Toen de tweede helft starte scoorde Bep weer het eerste doelpunt. Casper gaf ze direct geen hoop meer door zelf twee keer te scoren en de stand werd 17-7. Ook Casper was niet te houden, hij heeft er negen gemaakt. Wat we ook al op de trainingen hadden geoefend, alleen maar focussen om te scoren, werd dus erg goed begrepen en ook erg goed uitgevoerd door de spelers!

Wat later in de wedstrijd bij een stand van 17-10 waren het weer Casper en Nordin die scoorde. Ook Mila bemoeide zich met de score. Mila die de hele wedstrijd had lopen steunen voor de mannen, beloonde zichzelf door ook te scoren en de stand op 20-10 te brengen.
Verder verliep de wedstrijd zoals wij wilden, wij bleven ruim aan de goede kant van de scoren en zorgden ervoor dat we bleven scoren. Want toen het 22-13 stond scoorden Casper, Ivo (Ivo die er eigenlijk naast stond, maar mocht invallen en gelijk wist te scoren!), Nordin en weer Casper, wat zorgde voor een stand van 26-13.

Petje af nog voor Joni, Bep had hun gevaarlijkste dame op de bank gezet maar zette haar later in tegen Joni. Joni deed dit UITSTEKEND!! Verdedigend er kort op en aanvallend heerlijk meegedraaid in haar vak. Ook Twan was heerlijk bezig, zorgde ervoor dat zijn vakmaten konden scoren en speelde daarom wat meer dienend. Wat hij ook erg goed heeft uitgevoerd.

De uiteindelijke uitslag was 27-14, waar we tevreden op terug kunnen kijken. We hebben lekker en goed gespeeld en kunnen ons voorbereiden op de aankomende wedstrijd. Dan mogen we uit spelen tegen DVO A2 om 14:00 uur. Wij staan bovenaan en willen dit eigenlijk zo houden, dus kom allemaal naar Bennekom en moedig ons aan!

Ruth