Dalto/Klaverblad Verzekeringen E2 kampioen!

Dalto/Klaverblad Verzekeringen kampioen!

Onze E2 ongeslagen kampioen!

Met doelsaldo +133 mocht er afgelopen zaterdag wel een feestje gevierd worden!

Na een eerste veldseizoen met veel tegenslagen, was het tijd voor winnen, vonden ook de kinderen. Verliezen kenden ze nu wel, daar was veel van geleerd. Met vooruitzicht op een poule met gelijkwaardiger tegenstanders keken we uit naar de zaal.

Gelijk al de eerste wedstrijden liet de E2 zien dat ze dondersgoed wisten wat winnen was. Met uitslagen als 20-3 en 19-1 werd de toon gezet voor de rest van het seizoen. In de meeste wedstrijden wist iedereen te scoren, wat hartstikke knap is jongens!

Ook Emma, die pas sinds begin dit seizoen korfbalt, scoorde haar doelpuntjes van onder de korf na een moeilijke bal af te vangen. Tobias rende als een racewagen naar binnen, Kim scoorde van acht meter, Bram maakte mooie one-handers en Bente scoorde terwijl ze het zelf niet eens door had.

Afgelopen zaterdag werden al deze gewonnen wedstrijden bekroond met het kampioenschap. De wedstrijd werd met 20-5 overduidelijk gewonnen, en daarna was het tijd voor taart. De medailles en de feesthoedjes van Emma maakten het feest compleet.

Kortom, een mooi team, wat elkaar goed weet te vinden en vooral heel veel lol heeft met elkaar. Dat biedt perspectief voor de toekomst! Ik spreek voor alle trainers als ik zeg dat ik blij ben zo’n groep te mogen coachen en dat ik apetrots op ze was afgelopen zaterdag!

Na de laatste wedstrijd aankomende zaterdag, op naar het tweede veldseizoen, waar we hopen op echte tegenstanders en spannende wedstrijden!

Groetjes Floor
Foto’s: William Smit

Dalto/Klaverblad Verzekeringen kampioen!

Dalto/Klaverblad Verzekeringen kampioen!

Dalto/Klaverblad Verzekeringen kampioen!