Dalto/Klaverblad Verzekeringen Schoolkorfbaltoernooi. Verslag en foto’s

20211013 Dalto Schoolkorfbaltoernooi

Sfeervol schoolkorfbaltoernooi

Wat hebben we afgelopen woensdag een prachtige middag gehad met z’n allen! Er is heerlijk gekorfbald en de vele enthousiaste gezichten van de kinderen en teambegeleiders maakte het tot een zeer sportieve en sfeervolle middag. Want wat zat er een energie in bij de wedstrijden en spelletjes. Half 2 gingen de eerste fluitsignalen en al snel vielen de eerste goals. Maar dat niet alleen, er werd geoefend met samenspelen (ja ja, dat is nog best een kunst), met één hand gooien, verdedigen, scoren, en ga zo maar door. Gelukkig bleek het onnodig om te oefenen met plezier hebben 😊

Later in de middag werd het spannend welke teams er door gingen naar de finales. Er waren twee teams die het wel héél spannend maakten; bij groep 5/6 stond het bij het eindsignaal op gelijkspel! Nadat ieder team vier strafworpen had mogen nemen was de winnaar bekend. Hier zijn de winnaars van het schoolkorfbaltoernooi 2021, het 53e alweer:

20211013 Winnaars Dalto Schoolkorfbaltoernooi

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Dan zou ik graag een groot dankjewel geven aan de vele vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Veel dank aan alle scheidsrechters en begeleiders van de spelletjes, EHBO, bemanning van de jurytafel en de kantine, omroepers en organisatoren. Het geluid werd weer gesponsord door Audio Rent, opdat alles bij elkaar soepel kon verlopen. Zonder al deze vrijwilligers was deze middag er niet geweest, dus heel erg bedankt!

Voor iedereen die er helaas niet bij kon zijn; je hebt echt wat gemist, maar gelukkig is er een herkansing; 18 mei 2022 worden de kaarten opnieuw geschud en kun je de sfeer en sportiviteit weer meemaken!

Iedereen van harte bedankt en tot in mei!

Namens de schoolkorfbalcommissie,

Leonie

Foto’s deel 1

Foto’s deel 2

Klaverblad Verzekeringen, sponsor Dalto