Dalto/Zhimble 3 pakt soeverein de leiding

En ja hoor, de kop is er af!

En ja hoor, de kop is er af! Na een half jaar verplichte rust, mogen de remmen weer los. Nieuwe ronden, nieuwe kansen. Een op enkele plekken gewijzigd team start vol fris elan aan het nieuwe seizoen. Een korte introductie verdient dit team toch zeker. Oud gedienden Jorrit Bergsma en Anouk Wezendonk-Brouwer hebben de schoenen aan de wilgen gehangen (maar gelukkig nog niet aan de hoogste tak…). Mika Anbeek, Arie Rodenbrug en Linde Fleuren proberen het een stapje hoger op. Thijs Rodenburg beproeft zijn geluk in Amsterdam. En Lotte Fokker is gestopt. Daarvoor in de plaats treden Ruth Brouwer, Dide van Eck, Tom Rickli en Stefan Falkenberg in hun illustere voetsporen. Het sterrenteam wordt gecompleteerd door oud gedienden Rhodé Brouwer, Suzanne Donkervoort, Elmer Groot Hulze en Aryan Wezendonk. En dit allemaal onder de bezielende leiding van ‘good old’  Natasja Bos.

Direct een belangrijke pot op het programma. Een streekderby tegen het alom bekende SKF. In een op enkele plaatsen gewijzigd achttal werd voortvarend gestart. Met Mika Anbeek binnen de gelederen – in plaats van de afwezige Stefan Falkenberg – stond er binnen no time een 0-4 voorsprong op het score bord. De toon was gezet.

Deze voorsprong werd uiterst professioneel en zakelijk tot het einde van de wedstrijd vastgehouden en zelfs uitgebouwd, wat uiteindelijk resulteerde  in een klinkende 17-25 overwinning. Noemenswaardig om te vermelden, is dat iedereen zijn of haar naam minimaal twee keer op het scoreformulier heeft weten te vermelden. Een teamprestatie van formaat, die zeker perspectief biedt voor het verdere verloop van de competitie.

Aryan