David Fokker, talententrainer bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Persbericht Dalto

 

David Fokker - Talententrainer Dalto

David Fokker wordt met ingang van het nieuwe seizoen toegevoegd aan de staf van hoofdcoach Barry Schep. Binnen de staf gaat hij de rol van talententrainer vervullen.

David is geen onbekende bij Dalto, waar hij in het verleden al actief was in diverse commissies, in het bestuur en als trainer van onder anderen de A1.

De rol van talententrainer, welke nieuw is binnen Dalto, gaat zorgen voor de perfecte omstandigheden voor talenten om zich te ontwikkelen. Individuele begeleiding en extra trainen onder leiding van een specialist gaan zorgen voor een snellere en optimale ontwikkeling van de talenten.

Hoofdcoach Barry Schep is erg content met de komst van David: “We maken enorme stappen op diverse vlakken binnen de club. Deze stap zit al langer in mijn hoofd en wordt nu realiteit. Talenten krijgen straks de aandacht die ze verdienen. Dalto heeft al één van de beste jeugdopleidingen en krijgt nu ook een van het beste talentenprogramma’s van Nederland.“

Invulling staf

Met het vertrek van Ruud van de Hoef naar ODIK, waar hij aan de slag gaat als hoofdtrainer, zal naast David ook nog een nieuwe trainer voor het tweede team worden toegevoegd aan de staf, welke nu bestaat uit Barry Schep, Jesper Oele en David Fokker.