De vrijwilligerscommissie is vernieuwd

Kom er bij - Vrijwilligers Dalto

Het afgelopen seizoen is er een wisseling in de vrijwilligerscommissie van Dalto geweest.

Vorig jaar is Michiel van Amerongen gestopt. Kort daarna is Casper van der Wiel aangesloten en sinds dit jaar Jitske Burgers.

Zij stellen zich hieronder voor. Deze informatie vind je ook op onder Commissies / Vrijwilligers!

Lijkt het je leuk om de vrijwilligerscommissie te versterken, omdat je ouder van een jeugdlid bent of zelf bij de senioren speelt?

We kunnen je hulp gebruiken. Interesse? Neem dan contact op met hdekam@telfort.nl

Heidi de Kam


Jitske Burgers

Jitske Burgers Dalto Vrijwilligerscie

Hi, ik ben Jitske Burgers, woon samen in Driebergen met Martijn en wij hebben twee kinderen: Fenna (8 jaar) en Jelte (6 jaar). Ik werk als projectleider bij het KNMI in De Bilt.

Van huis uit heb ik meegekregen dat vrijwilligerswerk belangrijk is voor een vereniging. Ik heb dit van jongs af aan gedaan bij een zwemvereniging en later ook bij de Diabetesvereniging. Nu Fenna korfbal speelt bij Dalto was het geen moeilijke keuze om mij nu ook hier actief in te zetten.

Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen om vrijwilligers te vinden en enthousiast te houden. Hopelijk kan ik mijn ervaring bij andere verenigingen hierbij goed gebruiken. Want voor elke vereniging zijn vrijwilligers de smeerolie en is het belangrijk ze te waarderen en te behouden.

Casper van der Wiel

Casper van der Wiel - Vrijwilligerscie Dalto

Mijn naam is Casper van der Wiel. Ik ben twintig jaar oud en woon al bijna mijn hele leven in Driebergen. Na een minder succesvol avontuur bij de hockey ben ik een jaar of tien geleden begonnen met korfbal. Ik vond het meteen gezellig bij Dalto, niet alleen het korfbal, maar ook alles daaromheen. Met het hele team kijken bij het eerste, een tosti halen in de kantine en aan het eind van het seizoen met zijn allen op Daltokamp.

Sinds een aantal jaar geef ik ook training aan een jeugdteam. Ik heb het altijd als vanzelfsprekend ervaren dat er een trainer voor mijn team stond en het leek me dan ook niet meer dan logisch om dit zelf ook te gaan doen. Een vereniging houd je immers samen draaiende. Ik zet me daar vanuit de vrijwilligerscommissie dan ook graag voor in. Het is overigens niet alleen belangrijk om te zorgen dat er voldoende vrijwilligers zijn, maar ook dat we de actieve vrijwilligers genoeg waardering geven. Zo wordt het leuker om je in te zetten voor de club en daar profiteert iedereen van.