De zaaldiensten zijn ingedeeld

Zaalcommissarissen

Het rooster voor de zaal is inmiddels bekend. Dit betekent dat ook de zaalcommissarissen weer zijn ingedeeld. Het volledige rooster staat op de site onder het kopje “Competitie-zaalcompetitie”.

Wij zijn verplicht om een of meerdere volwassenen aan te wijzen als zaalcommissaris. Bij de jeugdteams staan de namen van de spelers gemeld maar worden (tot 18 jaar) de ouders verwacht als zaalcommissaris. In principe is iedereen alleen ingedeeld bij wedstrijden van zijn of haar eigen kind.

Via Antilopen-admin wordt een herinnering gestuurd naar het bekende mailadres wanneer iemand verwacht wordt als zaalcommissaris. Mocht er binnen een team geruild worden, laat het even weten zodat wij dit ook bij Antilopen aan kunnen passen zodat de juiste mensen de herinneringsmail ontvangen. Let op: wegblijven is geen optie.

In de zaal ligt een overzicht van hetgeen verwacht wordt van de zaalcommissaris. Dit overzicht vind je ook op onze site.
Bij enkele wedstrijden van de E- en F wordt tegelijkertijd een wedstrijd op een geheel veld gespeeld. In dat geval zijn extra zaalcommissarissen aangewezen voor hal 3.

Mochten er vragen zijn, stuur even een mail naar zaaldiensten@dalto.nl. Alvast bedankt namens alle spelers en veel succes.

Rosemarie Wielinga-de Winter