Eerste tussenstand Korfbalmasterz

We zijn dit seizoen al 17 Korfbalmasters rijker!

Alle seniorenteams zijn aan de slag gegaan en dat is duidelijk terug te zien hieronder. Dalto 5 en 8 gaan op dit moment aan kop, maar de andere teams doen ook goed hun best. Nog niet begonnen? Deze week is er even wat minder korfbal, wellicht een mooi moment om er eens naar te kijken.

Vragen over beachkorfbal
De vragen over beachkorfbal riepen wat vragen bij jullie op, waarom zitten die erin? We hebben dat even nagevraagd bij de Bond. Beachkorfbal kent een aantal afwijkende regels ten opzichte van het ‘normale’ korfbal. Daarnaast is het een vorm die steeds meer beoefend wordt en soms op trainingen wordt toegepast. Goed om dus te weten wat globaal de verschillen zijn. En… wellicht ligt er binnenkort wel een beachkorfbalveld op De Woerd.

Onduidelijke vragen
Daarnaast zijn er een aantal vragen slecht geformuleerd of voor discussie vatbaar, dit hebben we aan de Bond doorgegeven. Zij gaan binnenkort alle vragen nog eens tegen het licht houden, wordt aan gewerkt dus.

Heb je een vraag of opmerking, kom je er niet helemaal uit of heb je geen mail met activatiecode ontvangen? Neem dan contact op via korfbalmasterz@dalto.nl.

Hieronder de stand op dit moment. Dinsdag 15 mei volgt de volgende tussenstand. Op de homepagina zie je hoeveel procent van de senioren geslaagd is (wordt regelmatig bijgewerkt).

Hans en Robin

 Stand per 1 mei 2018