Einddag 2021

Dalto Einddag 2021

We zijn allemaal wel toe aan een activiteit om deze lange en toch wel saaie periode af te sluiten. En eindelijk laten de versoepelingen het, voor nu, toe.

Daarom is het weer tijd voor het jaarlijkse Koppelschieten!! 

Wanneer?

Zolang de maatregelen het toelaten, zal het evenement plaatsvinden op zaterdag 3 juli 2021. Let op: dit is dus onder voorbehoud! De tijden zullen later volgen!

Voor wie?

Iedereen vanaf de C-jeugd en ouder is welkom als deelnemer of als vrijwilliger. Toeschouwers zijn zolang de maatregelen zo blijven (nog) niet toegestaan.

Aangezien de kans bestaat dat de maatregelen veranderen, houden wij jullie op de hoogte over eventuele veranderingen.

Hoe?

Aanmelden kan per tweetal via onderstaand aanmeldformulier, met daarin onder andere de volgende gegevens: de teamnaam, namen van de spelers, of je vrijwilliger wilt zijn die dag, of allebei.

Wij hebben er in ieder geval al veel zin in!

De Activiteiten Commissie


Aanmelding Koppelschieten 2021

  • Ben je vrijwilliger vul dan hier, je raadt het al, vrijwilliger in.
    Geef hier aan of je wel of niet akkoord gaat met vermelding van jullie voornaam op de aanmeldingenlijst voor het Koppelschieten op de site. Indien 'niet akkoord' is ingevuld, zullen alleen de initialen worden vermeld. Vrijwilligers vullen hier 'Niet akkoord' in.
  • Heb je je opgegeven maar kun je door Coronaverschijnselen niet mee doen, geef dit dan zo snel mogelijk door via: dalto-ac@live.nl
  • Zijn alle velden met een * ingevuld, klik dan op de knop Verzenden. Op de plaats van dit inschrijfformulier komt dan de tekst dat het formulier is verzonden.