Even voorstellen…. Anouk, planner oefenwedstrijden

Anouk Bom Even Voorstellen Dalto Oefenwedstrijden

Anouk Bom

De laatste oefenwedstrijden voor de start van de zaalcompetitie zijn gespeeld. Voor mij het moment om de taken van Lilian van der Linden over te nemen. Mij is gevraagd om mijzelf even kort voor te stellen. Sinds 2004 woon ik samen met mijn man Arjan in het bruisende Driebergen. Wij hebben vier kinderen, waarvan er drie met veel plezier op korfbal zitten. Guus (C1), Trijntje (D1), Josien (E4) en Zeger (5 jaar). Hierdoor kennen we inmiddels aardig wat leden en ouders bij Dalto. Zelf zijn wij geen (oud)korfballers, dus soms begrijp ik nog steeds niet waarom er gefloten wordt. Dat ter zijde.

Uiteraard heb ik zin om de oefenwedstrijden zo goed mogelijk te plannen. Mochten jullie tips, suggesties of vragen hebben dan hoor ik dat graag. Via deze weg wil ik Lilian ook bedanken voor de goede overdracht en voor alle oefenwedstrijden die jij gepland hebt de laatste jaren!

Anouk,
oefenwedstrijden@dalto.nl

• Je vindt Anouk op de pagina Contact / Diversen.