Even Voorstellen – Bo van Ee

Bo Van Ee - Even Voorstellen Dalto

Bo,

Hoe oud ben je en waar woon je?

Ik ben 20 jaar oud en woon zowel in Langbroek als in Driebergen! Ik heb gescheiden ouders waar ik om de week bij woon, waardoor ik in twee verschillende dorpen woon! Samen met mijn broertje van 18 jaar gaan wij iedere week naar de andere ouder toe. Hij zit niet op korfbal, altijd een voetballer geweest in hart en nieren!

Ben je al klaar met je studie of nog volop bezig?

Ik zit nu in een tussenjaar, ik heb mijn studie voor dierenartsassistente internationaal voltooid en heb een jaar lang biologie en medisch laboratoriumonderzoek gedaan, maar dat heb ik helaas niet gehaald! Op dit moment ben ik druk bezig met solliciteren voor een baan in de dierenbranche.

Van welke vereniging kom je?

De enige club waar ik voor Dalto heb gespeeld is KCD, waar ik vele jaren met veel plezier heb gespeeld!

Op welke leeftijd ben je begonnen met korfbal?

Toen ik in groep 1 zat (dus ongeveer 4 of 5 jaar) had KCD speciale dagen waar kinderen uit de regio konden langs komen, een instuif! Sindsdien heb ik altijd tegen mijn ouders geroepen dat ik heel graag op korfbal wilde gaan, maar ik mocht pas toen ik mijn A en B zwemdiploma had gehaald. Dus toen ik 7 was mocht ik eindelijk beginnen met korfbal!

Ben jij ook een verenigingsmens? Doe je nog iets bij je vorige club?

Ik ben heel erg een verenigingsmens. Ik vind het het belangrijkste om het gezellig te hebben met de mensen in en rondom de club. Op dit moment doe ik niks meer bij mijn vorige club, maar ik vind het altijd nog wel leuk om daar een keer langs te gaan voor een feestje of een wedstrijd te kijken!

In welk team heb je het laatst gespeeld?

Mijn laatste jaar bij KCD heb ik gespeeld in KCD 3.

In welk team speel je bij Dalto?

Dalto 7! (Maar in ons hart altijd Dalto 8)

Je bent ook actief als scheidsrechter. Op welke leeftijd ben je daarmee begonnen? Op welk niveau fluit je nu?

Ik ben begonnen op 16-jarige leeftijd, ze hadden een scheidsrechtersnood bij ons op de club en waren actief bezig met nieuwe scheidsrechters zoeken. Toen heb ik besloten om de club een handje te helpen en scheidsrechter te worden! Ik fluit nu de E’s, maar heb bij KCD ook regelmatig F, C en B gefloten! Ook een enkele keer een seniorenteam.

Is de overgang naar Dalto mee- of tegengevallen?

Hartstikke meegevallen! Het ging heel makkelijk. Ik vond het super fijn dat ik zolang mocht meetrainen met (toen nog) Dalto 8 afgelopen jaar. Het team is geweldig en ik voelde me vrijwel meteen thuis! Naar het team: Jullie zijn toppers!

Heb je een actieve vakantie gehad of breng je de vrije weken het liefst door met een boek in een ligstoel?

Ik heb het liefste een beetje een mix van de twee! Ik vind het geweldig om nieuwe plekken of steden te ontdekken en dan kan ik ook hele dagen achter elkaar wandelen! Maar als het dan heel warm is, vind je me bijna alleen maar aan het water en rustig aan doen!

Naar welke zanger of zangeres luister je graag?

Alvaro Soler! Ik vind het altijd heerlijk om naar te luisteren in de auto! Ook is Duncan Laurence al tijden lang één van mijn favoriete artiesten!

En de belangrijkste vraag, waar kunnen we je om een uur of vier ‘s nachts voor wakker maken?

Voor een verrassingstrip ergens naar toe! Ik vind het super leuk om ergens naar toe te gaan waar ik nog nooit eerder ben geweest.