Garage Karssen sluit Tankdeal met Dalto

Tanken bij Karssen - Daltosite

Op 8 februari onthulde Jelte Bakker zijn sponsorbord op ons sportpark De Woerd. Jelte attendeert gasten van Dalto er bij vertrek graag op, dat zij bij hem om de hoek kunnen tanken. De overeenkomst is een uitbreiding op de samenwerking die iedereen kent van de Saab, die ingezet wordt voor onze selectie. De uitbreiding van de samenwerking behelst het bord voor drie seizoenen. Daarnaast is er een tankdeal gesloten.

In een gesprek over de onderneming van Jelte kwam het tankstation van Gulf, naast de wasstraat al snel naar voren. Jelte ziet de pomp als een van de peilers van zijn onderneming waar winst te behalen valt. Het idee om Dalto in te zetten als tool om misschien wel meer liters te verkopen was snel geboren.

Iedereen kan tanken bij de onbemande pomp van Garage Karssen. Vraag na het tanken uw tankbon op uit de automaat en doneer de bon aan Dalto. Dalto ontvangt vervolgens ongeveer drie cent per liter, mits de tanker de bon doneert in de Dalto-brievenbus bij de pomp. De tankdeal wordt jaarlijks geëvalueerd.

De sponsorcommissie is erg dankbaar voor het vertrouwen dat Garage Karssen met het sluiten van deze deal uitspreekt naar onze vereniging.

Namens de sponsorcommissie,
Steven van Raffe