Glow-in-the-dark midgetgolfen sluit Speciaal Korfbal seizoen af

Uitje Speciaal Korfbal Dalto

Afgelopen zaterdag (8 juni) sloten kinderen en trainers het Speciaal Korfbal seizoen af met het jaarlijkse uitstapje. Omdat het weer vrij onstuimig was, werd er, in plaats van buiten, binnen midgetgolf gespeeld. En in het donker nog wel!

De trainers reden iedereen naar ‘De Fabriek’ in Woerden, waar een prachtig ‘glow in the dark’ midgetgolf parkoers is. Eerst kregen we instructie, daarna gingen we naar boven en spelen maar! Dat viel nog niet altijd mee. Sommigen waren heel fanatiek, wilden de baan met zo weinig mogelijk slagen afronden, anderen vond het raken van het balletje al ingewikkeld genoeg. Maar leuk was het zeker! En al die witte kleren waren prachtig in het donker.

Hoogtepunt van de dag was natuurlijk het afsluitende –friet met iets erbij- eten. Er werd heerlijk gesmuld! En dat een enkel frietje een slagtand werd, hoorde natuurlijk bij de pret!

Het speciaal korfbal-seizoen is nu afgelopen, maar na de zomer trainen we natuurlijk weer verder. Met alle kinderen en vrijwel alle trainers. Maar er is zeker ruimte voor een of enkele trainers erbij (zie de vacature eerder op deze site). Lijkt dit je leuk, laat het ons weten!

De kinderen en trainer van het Speciaal Korfbal wensen jullie een fijne zomer!

Trainer Speciaal Korfbal gezocht