Gluren op de Heuvelrug

Gluren Heuvelrug Daltosite

Op zondag 17 november vindt er het grootste huiskamerfestival van de Utrechtse Heuvelrug plaats: Gluren op de Heuvelrug.

Gluren op de Heuvelrug is hét huiskamerfestival waar je zomaar tegen een intieme poëzie voordracht kunt aan lopen, mee kan swingen met een te gekke band of belandt bij een kleine voorstelling aan de keukentafel. Er zijn deze editie zo’n 45 optredens in Amerongen, Doorn, Driebergen, Leersum, Maarn en Maarsbergen. In Driebergen worden er 16 optredens verzorgd.

Zondag 17 november zal ik ook gaan optreden samen met Suzanne van Putten (zang), Henk-Jan Vink (gitaar / backing vocals) en Peer van Putten (saxofoon). Ikzelf zal gitaar spelen en de backing vocals zingen.

Er vinden drie optredens plaats. Om 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur.
Een optreden duurt 20 à 25 minuten. Het optreden vindt plaats op de Doctor Hermansstraat 23 in Driebergen.  Entree is gratis!

Wij zullen ongeveer acht pop/rocknummers ter gehore brengen uit de jaren ’80 tot heden.

Door de meerstemmigheid in zang en de gevoelige saxklanken, brengt ieder lied weer een emotie met zich mee wat uitstekend past bij een huiskameroptreden.  Voor de muziekliefhebber die houdt van meerstemmigheid en prachtige saxsolo’s, is dit concert absoluut de moeite meer dan waard om te bezoeken.

Uiteraard is het ook mogelijk om andere optredens te kijken. Het programmaboekje is te verkrijgen bij de bibliotheek en VVV. Bekijk het programmaboekje online.

Kom je kijken 17 november? Zou ik heel leuk vinden!

Met vriendelijke groet,
Benno Brouwer