Wederom geweldig resultaat Grote Club Actie: 1800 Loten!!

6 december 2021

We hebben dit jaar met 1800 loten de records van 2018 (1850) en 2019 (1900) bijna geëvenaard, maar deze keer wel met 24 jeugdleden minder! Dus weer een topprestatie.

Dit levert de club maar liefst €4.300,- op.

Grafiek loten opbrengst GCA 2021 Dalto

De 3 beste verkopers van 2021 zijn

Nr 1 Loïs Kelly (D2) – met 123 loten

Zij heeft haar eigen record van 108 loten (als winnaar van vorig jaar) verbroken en dit jaar met 123 loten maar liefst ook het clubrecord verbroken. Gefeliciteerd Loïs! Je hebt als prijs gekozen voor het nachtje kantine met je hele team. Zodra dit weer kan gaan we dit organiseren.

Nr 2 Nomi Toenders (D1) – met 86 loten

Een geweldige 2e plaats Nomi, gefeliciteerd! Jij hebt gekozen voor de oranje/witte korfbal met handtekeningen van de selectie. Deze komt zo snel mogelijk naar je toe.

Nr 3 Guus Bom (D1) – met 82 loten

Guus had vorig jaar de 4e plaats met 60 loten en dit jaar dus de 3e prijs. Geweldig gedaan Guus, proficiat! Jij hebt gekozen voor een VIP dagje met Dalto 1 mee naar een wedstrijd, ook dit zodra het weer kan.

Het beste D-E-F-team dit jaar was een ware strijd tussen de D1 en de D2.

De D2 eindigt met 331 loten, wederom een (team)record en de D1 met 249 loten.

De D2 wint hiermee de teampizza of -pannenkoek naar keuze. Ook de D1 heeft echter deze lekkere teamprijs verdiend, omdat zij met 1 persoon minder ook boven de 30 loten per verkoper zijn geëindigd. Twee winnende teams gefeliciteerd met ‘beste teamverkopers’!

Het beste A-B-C-team van dit jaar was de C2 met 150 loten. Zij winnen de dropping of teampizza naar keuze.

Verder voor de liefhebbers nog een paar wetenswaardigheidjes.

Wist u dat …

… Casper Zoontjes (A1) maar liefst 45 loten heeft verkocht? Toen ik hem daarvoor bedankte zei hij: ‘Is toch geen enkele moeite?’

… De B-teams het dit jaar daarentegen wat hebben laten afweten? Jammer hoor. Aandachtspuntje voor volgend jaar :-)

… Binnen de C t/m F jeugd dit jaar gemiddeld 18 lootjes per lid verkocht zijn? Dat is twee meer dan tijdens het record in 2019.

… De E1, E3 en F1 zelfs boven het gemiddelde van 18 loten per kind scoorden? Echt hele mooie resultaten!

… 54 % van de loten online verkocht zijn. Flink meer dan vorig jaar. Het begint te wennen. En voor ons echt heel veel minder administratief werk.

Grafiek loten per leeftijd Dalto GCA 2021

Gemiddeld aantal loten per teamlid Dalto GCA 2021

Tenslotte willen we iedereen die lootjes van de kinderen gekocht heeft en zeker ook de ouders, de trainers en onze ambassadeurs Lotte S. en Jarl, die de kinderen hebben gestimuleerd om zo veel mogelijk te verkopen, van harte bedanken. Wij kijken weer terug op een geslaagd jaar.

Groetjes van de Grote Clubactie Commissie,
Ellen F, Ellen K, Moniek N


2 november 2021

Ondertussen zijn er al meer dan 1030 (online) loten verkocht. En we hebben nog ruim twee weken te gaan. Het wordt weer spannend of we ons doel gaan halen. Hoeveel papieren loten zitten er nog in de boekjes van de kinderen? Dat weten we natuurlijk pas als alle boekjes zijn ingeleverd. En dit jaar wordt het inleveren ook héél leuk, want er zijn die dag veel extra kadootjes te verdienen.

Kijk en luister naar het filmpje van Lotte en Jarl hierboven.

Op woensdag 10 november en woensdag 17 november moeten álle boekjes in Hoenderdaal worden ingeleverd. Lever vóór de training in, dan tellen wij tijdens de training het aantal loten en kom jij ná de training je verrassing ophalen.

5 loten verkocht? Dan al een kleine verrassing!
20 loten verkocht? Kadootje grabbelen!
50 loten verkocht? Uitzoeken van de kado tafel!

Succes met de laatste lootjes!!

Groeten van de Grote Clubactie Commissie,
Ellen K, Ellen F, Moniek N

P.s. Ook als je geen loten verkocht hebt, moet je je boekje inleveren, in de doos in Hoenderdaal of bij Moniek Noordermeer (W.Banninglaan 15).


18 oktober 2021

Lois uit de D2 en haar zus Jenna doen een gooi naar de landelijke prijs voor het Grote Clubactie tiktok filmpje met de meeste likes. Kijk, geniet en, heb je tiktok, like! Deze creatieve, jonge ambassadeurs van de Grote Clubactie verdienen onze steun en waardering.

24 september 2021

Grote Clubactie goed van start

Afgelopen zaterdag zijn de kinderen enthousiast op stap gegaan voor de Grote Clubactie. Het eerste volle boekje werd al om 10:00 u ingeleverd door Loïs Kelly (d2). Zij won de taart, met hulp van haar teamgenoten, waarmee ze de taart dan ook eerlijk deelde.

20210918 Grote Clubactie Dalto

Ook Sef Mansvelder (F1), Hidde Zwanenburg (D2), Guus Bom (D1), Daisy Ipskamp (E4), Lotte janssen (D4), Anniek Janssen (F1) en Nomi Toenders (D1) hadden allemaal voor 16:00 uur een vol boekje en hebben een leuk prijsje van de kadotafel uitgezocht.

Al met al hebben de eerste twee dagen al 349 loten opgeleverd.

Op naar de €4500. Verkopen kan nog t/m zaterdag 6 november 2021. Succes allemaal.

Grote Clubactie Commissie,
Ellen K, Ellen F, Moniek N


18 september 2021

Beste jeugdleden!

Vandaag de 18e september start de Grote Clubactie weer. We gaan weer met alle jeugdleden op pad om zo veel mogelijk loten te verkopen. Doel is om 1900 loten te verkopen en hiermee €4500 voor de club te verdienen.

Je kunt online loten verkopen met je persoonlijke QR-code, maar ook nog gewoon met het boekje.

Wie vandaag als eerste 24 loten heeft verkocht (vol boekje), wint een taart! Meld je buiten bij de stand. Alle anderen die vandaag ook 24 loten verkopen kunnen zich tot 16:00 u melden bij de stand, voor een leuke prijs.

We gaan er weer voor! Er zijn ook dit jaar weer leuke prijzen te winnen. Succes allemaal.

En lees je dit nu en wil je nu direct loten kopen, scan dan onderstaande QR code

QR Code GCA Dalto

of klik op deze link:  clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-dalto

Groeten namens de Dalto Grote Clubactie,
Ellen F. Ellen K en Moniek