26 mei Hemelvaarttoernooi, maak een team en meld je aan!

20220526 Dalto Hemelvaarttoernooi

Donderdag 26 mei vindt het jaarlijkse Dalto Hemelvaarttoernooi weer plaats. Op deze dag heb je weer kans om de felbegeerde titel op je naam te schrijven als winnaar van dit toernooi.

Natuurlijk heb je een team nodig om mee te kunnen doen en er zijn een aantal voorwaarden waar zo’n team aan moet voldoen:

 • Dit team moet bestaan uit minimaal 8 personen;
 • De teamleden spelen in de C-jeugd of een hogere leeftijdscategorie;
 • Het team bestaat uit minimaal 4 dames en 4 heren.

Binnen elk team moet er een teamcaptain aangesteld worden. Wij zullen de teamcaptains alle benodigde informatie doorsturen zodat zij dat weer kunnen doorspelen aan hun teams. Verder is de teamcaptain het aanspreekpunt voor zijn of haar team op het toernooi zelf.

Heb je genoeg teamleden en een teamcaptain? Dan is het tijd om je op te geven! Dat doe je door onderstaand aanmeldformulier in te vullen met de volgende gegevens:

Je teamnaam!
De namen van de teamleden.
De naam en contactgegevens van de teamcaptain (telefoonnummer + e-mail).

Vrijwilligerstaken

Er wordt natuurlijk, zoals elk voorgaand jaar, veel drukte verwacht op het hemelvaarttoernooi. Net als voorgaande jaren vragen we ieder team om tijdens het toernooi af en toe een bardienst, keukendienst of een vergelijkbare taak op zich te nemen. Wees gerust, dit zal geen uren achter elkaar zijn.

Extra vrijwilligers zijn natuurlijk altijd welkom. Mocht je dus een (extra) steentje willen bijdragen, dan maak je ons heel blij. We willen graag weten wat we aan belasting kunnen verwachten tijdens het toernooi en het zou ons erg helpen als je van tevoren aan wilt geven waar je ons mee zou willen helpen. Ook dit kan je doorgeven in het aanmeldformulier. Als je ons alleen kan helpen tussen bepaalde tijden, dan horen we dat ook graag. Heel erg bedankt alvast!

Nog wat verdere informatie:

De (voorlopige) aanvangstijd is 12:00 uur. Mocht dit nog veranderen dan horen jullie dit via de site of de insta van de activiteitencommissie.
De uiterste aanmelddatum is vrijdag 20 mei!

Dus kom gezellig langs voor een hapje, een drankje of gewoon voor de gezelligheid! Wij hebben er super veel zin in, hopelijk tot dan!

De activiteitencommissie


Aanmelding Hemelvaarttoernooi 2022

 • Ben je vrijwilliger vul dan hier vrijwilliger in.
 • Ben je vrijwilliger vul dan hier vrijwilliger in.
 • Ben je vrijwilliger vul dan hier vrijwilliger in.
 • Ben je vrijwilliger vul dan hier vrijwilliger in.
 • Ben je deelnemer vul dan hier nvt in.
  Ben je deelnemer, kies dan 'Ik ben deelnemer'
 • Ben je deelnemer vul dan hier nvt in.
  Geef hier aan of je wel of niet akkoord gaat met vermelding van je voornaam op de aanmeldingenlijst voor het Hemelvaarttoernooi op de site. Indien 'niet akkoord' is ingevuld, zullen alleen de initialen worden vermeld. Vrijwilligers vullen hier 'Niet akkoord' in.
 • Zijn alle velden met een * ingevuld, klik dan op de knop Verzenden. Op de plaats van dit inschrijfformulier komt dan de tekst dat het formulier is verzonden.