Winkelwagen (0)

House4Wine ontvangt Businessclub Dalto/BNApp.nl

House4wine
Nils en Muriel Huisman van House4Wine verzorgden de zeer geslaagde proeverij.

[av_hr class=’invisible’ height=’6′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Leden van de in oprichting zijnde businessclub hebben donderdag 23/2 een proeverij bijgewoond van Nils en Muriel Huisman van House4Wine in de Bilt.

Nils een selfmade ondernemer met een achtergrond in IT ontving de businessclub bij hem in het proeflokaal, waar werd afgetrapt met een glaasje Cava om de smaakpapillen optimaal voor te bereiden op hetgeen wat komen ging.

Tijdens de gezellige en intieme proefsessie werden wijnen en spijzen geproefd uit elk denkbaar wijnland. Een mooie witte borrelwijn uit Oostenrijk, een Chileense verassing, een ongeopende proeffles van een wijnboer uit Italië. Allerlei wijnen passeerden de revue. De beleving bij de wijnen werd extra aangewakkerd door de achtergrondverhalen die Nils wist te vertellen. Aangevuld met hier een daar sterk geformuleerde vraag van de broertjes Renze en Douwe de Vries, die aardig op de praatstoel zaten in de Biltse Villa en ons een klein voorproefje gaven van hun cabaretvoorstelling. De reprise van de cabaretvoorstelling zal op 10 juni aanstaande plaatshebben in de voormalige kerk aan de Parklaan te Driebergen! Kaarten zijn beschikbaar!

Inmiddels hebben de eerste ondernemers hun steun uitgesproken en is de basis voor de businessclub gelegd. Zhimble (Driebergen), ETL-BNA (Baarn), Computer Lease Nederland (Rotterdam), Raadgevers Kuijkhoven (De Bilt) en DST – het experience bureau (Amsterdam) mogen wij verwelkomen als leden.
Ook interesse? Neem dan contact op met Steven van Raffe via businessclub@dalto.nl of telefonisch: 06-15260345 of met Ben Mansvelder via sponsoring@dalto.nl of telefonisch 06-12450727. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden binnen het netwerk van Dalto.

Via deze weg willen wij Muriel en Nils hartelijk danken voor de gastvrije ontvangst. Een tip van ons. Heb je jezelf nog niet aangemeld voor de proeverij op 17 maart in ons clubhuis? Vooral doen! Meer informatie op www.dalto.nl.

Met vriendelijke groet,
Ben Mansvelder

[av_hr class=’invisible’ height=’6′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_gallery ids=’16234,16235′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

Voor informatie over de Dalto businessclub neemt u contact op met:
Steven van Raffe via businessclub@dalto.nl of telefonisch: 06-15260345 of
Ben Mansvelder via sponsoring@dalto.nl of telefonisch 06-12450727.

Ander nieuws

Livestreams Dalto/Klaverblad Verzekeringen (B1-C1-A3-4-3-8-6)

2 likes

Zaterdag Unitas – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

5 likes

Grote clubactie: We hebben geweldig nieuws!

1 likes

Eerste trainersbijeenkomst Sociale veiligheid

0 likes