Indeling zaalcommissarissen

Zaalcommissarissen zijn ingedeeld tot en met december

Vanaf zaterdag gaat de competitie voor alle teams weer beginnen. Dat betekent dat er ook weer zaalcommissarissen moeten zijn. Per wedstrijd zijn er twee zaalcommissarissen ingedeeld. Omdat wij nu nog zonder publiek spelen staat er nog geen extra zaalcommissaris bij voor het scannen van de QR-codes. Dit is namelijk pas nodig voor spelers vanaf 18 jaar. Ouders die meekomen met de uit spelende teams worden als vrijwilliger gezien en hoeven niet gescand te worden.

Het is de bedoeling dat voorlopig één van de zaalcommissarissen het scannen voor zijn of haar rekening neemt op het moment dat wij het hebben over spelers vanaf 18 jaar. Zie voor wie er gescand moeten worden het Coronaprotocol dat op de site gepubliceerd is.

In principe zal de apparatuur die nodig is om de score en de tijd bij te houden op vrijdag door Dalto 3 en 4 klaargezet worden. Dank alvast namens de teams die ’s morgens om 9.00 uur moeten beginnen. Bij de wedstrijdtafel staat een koffer waarin de instructies liggen voor de zaalcommissarissen.

De ouders van spelers vanaf de D tot en met junioren worden op naam van hun kind ingedeeld.

De ouders die ingedeeld zijn krijgen een herinneringsmail waarin ook nog aangegeven is, wat er van de zaalcommissarissen verwacht wordt. Het beheer van de sleutels is een van de belangrijke taken. Zorg dat je de sleutels die je afgeeft weer terugkrijgt. Voor teams waarbij scheidsrechters van de KNKV komen, staat er bij de wedstrijdtafel een koelbox waaruit de scheidsrechter in de rust en na de wedstrijd een drankje kan nemen.

Als je ingedeeld bent op een dag dat je echt niet kan of je bent ziek, regel het onderling in het team. Als het lang van tevoren bekend is, stuur mij even een appje dan kan het aangepast worden in het schema zodat de juiste ouder de herinneringsmail krijgt.

Veel succes. Voor vragen, bel of app mij even,  0653 645 420.

Rosemarie Wielinga

Indeling zaalcommissarissen

• Of bekijk het overzicht in pdf

Coronaprotocol