Informatie afsluiting en start seizoen

Aankomende zaterdag zijn de laatste competitiewedstrijden voor de jeugdteams. Hoe ziet het er daarna uit?

Afsluiting seizoen
Tot en met vrijdag 16 juli kan er nog getraind worden volgens het reguliere trainingsrooster. Het is aan de trainers om te bepalen of ze van deze mogelijkheid gebruikmaken.

Zomerperiode
Vanaf zaterdag 17 juli tot en met zondag 15 augustus wordt er in principe niet getraind. Wel worden er zomertrainingen op de woensdagavond georganiseerd, daarover later meer. Als teams eerder willen trainen in de zomerperiode, dan kan dat in overleg met de TC georganiseerd worden.

Start seizoen
Vanaf maandag 16 augustus beginnen de trainingen weer. Het trainingsrooster daarvoor volgt nog. Zaterdag 21 zijn dan de eerste oefenwedstrijden. Houd daarvoor het oefenprogramma in de gaten. De veldcompetitie start op zaterdag 11 september. Ben je niet bij de eerste trainingen en/of oefenwedstrijden, laat dat dan op tijd weten aan de trainer-coach.

Veldcompetitie
De veldcompetitie loopt voor de jeugdteams tot en met zaterdag 16 oktober. Let op! Dat valt in de herfstvakantie. De teams die wedstrijdkorfbal spelen, dus alle eerste teams, de A2, A3 en S2 tot en met S7 spelen nog competitie op zaterdag 23 oktober. Dit geldt niet voor de D1 en C2.

Het programma van het KNKV voor het hele seizoen vind je hier:
Competitieprogramma KNKV 2021-2022.

Heb je een vraag? Stuur een mail naar tc@dalto.nl.

De Technische Commissie