Informatie over trainingen

Trainingen Dalto

De komende tijd kan er nog niet in Hoenderdaal gekorfbald worden. Alleen voor Dalto 1 en 2 is een uitzondering gemaakt omdat zij in de (Reserve) Korfbal League uitkomen en deze competitie is aangemerkt als een topsportcompetitie, waarvoor strikte voorwaarden gelden, zoals bijvoorbeeld afname van coronatesten.

In overleg met het bestuur is besloten om de trainingen open te stellen, passend bij regels van het kabinet én zolang het bestuur dit verantwoord acht. Dit betekent dat vanaf woensdag 6 januari de jeugd buiten op het veld kan trainen. De Woerd is op woensdag en vrijdag open. We houden daarbij de trainingstijden van de zaal aan. De C2 en B3 mogen ook op donderdag trainen, zij hebben zelf de sleutel van de Woerd. Het is aan de trainers om (in samenspraak met de teams) te bepalen of zij van deze mogelijkheid gebruik willen maken.

Wel gelden een aantal spelregels, zo moeten de trainers de training aanmelden bij de Technische Commissie en iemand regelen die tijdens de training toezicht houdt op naleving van de regels (diegene moet zichtbaar zijn voor anderen door bijvoorbeeld een hesje te dragen). Uiteraard moet iedereen zich hierbij houden aan de regels van de rijksoverheid en die via de sportbonden zijn vertaald in specifieke regels die in ons coronaprotocol zijn opgenomen.

Heb je een vraag en/of opmerking? Stuur een bericht naar de Technische Commissie (tc@dalto.nl).

Namens de Technische Commissie

Robin