Jesper Oele volgend seizoen in technische staf selectie Dalto

Jesper Oele en Ruud van de Hoef complementeren technische staf Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Dalto - Jesper Oele en Ruud van de Hoef

Dalto/Klaverblad Verzekeringen heeft overeenstemming bereikt met zowel Jesper Oele als ook met Ruud van de Hoef. Beide heren worden vanaf komend seizoen toegevoegd aan de technische staf van hoofdtrainer Barry Schep. Met zowel Ruud als ook met Jesper wordt een overeenkomst aangegaan van drie seizoenen.

Jesper Oele, kind van de club, keert na een periode als hoofdtrainer bij SDO/Blij Werkt terug bij “zijn club”. Bij SDO in Kamerik heeft Jesper samen met Ivan Roozenbeek een succesvolle periode gekend. Bij SDO werd hij tweemaal kampioen. Jesper is, op een korte uitstap naar OVVO na, altijd betrokken geweest bij de vereniging. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding en speelde gedurende twee periodes in het eerste team. “Super tof dat ik samen met Barry, Ruud, de D-side en alle anderen die Dalto een warm hart toe dragen, mag werken aan de toekomst van onze club!” Jesper zal samen met Barry verantwoordelijk worden voor het 1e team, waarbij Barry eindverantwoordelijk is.

Ruud van de Hoef is op dit moment trainer van het 2e team van Dalto/Klaverblad Verzekeringen en zal deze rol ook de komende seizoenen vervullen. Ruud kwam vorig jaar over Antilopen en heeft zich midden in de club gemanifesteerd. Voor zijn periode bij Antilopen was hij onder andere actief bij SKF, Victum en gaf hij training aan RTC District Oost. Ruud is zeer content met zijn langere verblijf bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen: ”Dit eerste jaar bij de selectie van Dalto is mij uitstekend bevallen. Het plafond van deze spelers is nog lang niet bereikt en de wisselwerking met de spelers en mij is zo plezierig dat ik hen graag, samen met Barry en Jesper, help om hun top te bereiken”