Jesper Oele volgt na dit zaalseizoen Barry Schep op als hoofdtrainer

Driebergen, 3 november 2022

Jesper Oele hoofdtrainer Dalto/Klaverblad Verzekeringen, Barry Schep vertrekt na het zaalseizoen.

Daltotrainers Jesper Oele en Barry Schep

Hoofdtrainer Barry Schep vertrekt na de laatste wedstrijd in de zaal als hoofdcoach van Dalto/Klaverblad Verzekeringen. Zijn opvolger is Jesper Oele, die niet alleen de tweede veldhelft als eindverantwoordelijke oppakt, maar ook in de seizoenen daarop wordt aangesteld als hoofdtrainer in Driebergen.

Barry Schep heeft bij de technische commissie en het bestuur kenbaar gemaakt na de zaal een reis te willen maken. Deze past het best direct na de zaalcompetitie. Schep: “Het is best gek om nu te zeggen dat je gaat stoppen. Zeker als het nog erg goed gaat en ik het nog erg naar mijn zin heb. De voorgenomen reis willen wij dolgraag maken voordat onze dochter leerplichtig is. Daarna terugkomen is voor mij geen optie, want dat voelt niet goed. We gaan gewoon door waarmee we bezig zijn en dat is beter worden met elkaar en mensen op de tribune laten genieten van aantrekkelijk korfbal, ik kan niet wachten tot de zaalcompetitie begint”.

Dalto is trots om direct de opvolger van Schep te kunnen presenteren in de persoon van Jesper Oele. De opvolger van Schep is geen onbekende in Driebergen. In de afgelopen drie seizoenen vormde Jesper Oele met Barry Schep een duo. In de periode daarvoor was Oele eindverantwoordelijk bij SDO in Kamerik en speelde hij voor OVVO en Dalto. Wendy Kroes, bestuurslid technische zaken van Dalto ligt de keuze toe: “Nadat Barry aan heeft gegeven te willen vertrekken, hebben we direct doorgeschakeld naar Jesper. In onze ogen de ideale trainer. Een trainer die ook nog eens past bij het Dalto DNA en aansluit op onze toekomstvisie van de club”.

Jesper is erg content met zijn aanstelling: “Ik sta te springen om het roer straks over te nemen en samen met de staf hard te werken aan de verdere ontwikkeling van onze selectie. Nu eerst samen met Barry een mooi zaalseizoen draaien!”